maanantai 19. joulukuuta 2011

Come on skinny love, what happened here?

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros - Home
Kuvat Emman kamerasta, eikä tältä viikonlopulta :-)
Joululoma alko mitä parhaiten! Perjantaina oli aamulla ruotsin koe, joka meni joko hyvin tai sitte ei ja sen jälkeen oli normipäivä koulussa kolmeen asti, jonka jälkeen alko joulujuhla ja pikkujoulu ja oltiin semmoset 11h koulussa, meinas vähäsen väsyttää sen jälkee. 

Lauantaina menin aamulla Emmaa vastaan asemalle ja käytiin kaupassa ostaan joulukorttipohja ja tehtiin sitte Roopelle ja Vallulle kortit siitä, oli ehkä hienoimmat ikinä! :-) Pojat tuli joskus iltapäivällä ja syötiin meillä ja lähettiin sitte Hennan toimistolle ootteleen et mitä porukka meinaa ja millon. Pikku pippaloihin sitte mentiin, ei ollu niin kummonen meno mut eikai sen aina tarvikkaan olla, ainaki näki muutamia kavereita. 
Sunnuntaina mulla oliki sitte kauheen nuhanen ja tukkonen olo, vähäsen lämpöäki mittasin. No, ei se paljo tekemisä estäny, käytiin keitaalaa läskeilemässä ja sitte tultiin porukalla meille pelaamaan aliasta ja pictionaryä.  Anniki tuli meijän seuraks illalla ja oli hirveen kivaa nähä sitäki! Meillä oli tarkotuksena poikien kans mennä aikasin nukkumaan, mutta eipä onnistunu ku ruvettiin höpötteleen syvällisiä ja muuta, no onneks on joululoma nii ei sillä oo nii väliä jos vähä valvooki :-)

Tänää oltiin taas kaikki meillä pelaamas mitäpä muutakaan ku pictionarya ja aliasta :-D Ja oli taas hauskaa! Poikien juna lähti neljän aikaan, joten mentiin sitte koko poppoo saattamaan ne asemalle hollywood koira mukana.. Illalla oli tarkotuksena pitää tyttöjen kans pikkujoulut mutta ku oon vähä sairas ollu nyt koko viikonlopun, niin äiti ei sitte suostunu mua päästään enää mihinkää. Onneksi Osku tuli pelastaan mut tylsältä maanantai koti-illalta :-)

3 kommenttia:

 1. Hello There. I found your weblog using msn.
  This is a very smartly written article. I will make sure to
  bookmark it and return to learn extra of your useful info.
  Thanks for the post. I'll certainly comeback.

  Here is my web site: home cellulite treatment

  VastaaPoista