perjantai 27. tammikuuta 2012

Don't make me sad, don't make me cry

Kuvat on aika sekalaisia, mutta koittakaa kestää! 

Mulla tulee aina ajoittain semmonen punttisali ja liikunta kausi, tekee mieli vaan liikkua ja treenata ja tulla paremmaksi. Syksyllä ennen Puerto Ricoon menoa mulla oli hirmu hyvä putki menossa, mutta sitten se vähä lopahti :-D Nyt oon kumminki joulun jälkee saanu tsempin takas ja tän päivän paras tunne olikin sen jälkeen ku oli saanu oltua reilun tunnin yksin salilla ainoostaan radion kans, eikä tarttenu välittää miltä näyttää tai käyttääkö pieniä painoja. Jostain ku vielä saan lenkkeilyinnon takas nii on hyvä, nyt ei kauheesti innosta lähtä tonne -17asteen pakkaseen juoksemaan...

Viikonlopulle mulla ei oo oikeen mitään suunnitelmia, huomisen aattelin pyhittää kameralle jos vaan on hyvä ilma ja tehä ehkä jotain kivaa syötävää ja sunnuntaina meenki kuvailemaan naisten futsal liigan peliä. Nii ja joo! En tiiä oonko ihan tyhmä ku mietin jo vanhojen tansseja, sillä vaikka tiiänki että mulla on vanhat vasta ens vuonna, nii mulle tuli hirvee helpotuksen tunne ku sain parin!! Tekis mieli jo alkaa ettiä mekkoa ja ruveta miettiin miten hiukset laittaa mutta ehkä sitä ei vielä kannata kauheesti miettiä :-D Nyt meen kumminki vietteleen mun loppuiltaa ice agien ja kasvonaamion parissa, heido♥

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat hiukset sulla, tuo värikin on nii ihana! <3 Näyttää niinku nuita ei tarvis ees paljo laittaa, antaa vaan olla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höpsistä mutta kiitos! ♥ No en mää yleensä edes jaksa laittaa kovin kummosesti, joskus suoristan mutta nyt oli ollu yön letillä nii tuli vähä laineita :) Haluaisin näistä vaan pidemmät ja paksummat ja ehkä vähä tummemman ruskeet!

   Poista
 2. Ice age:t on tosi hyviä! :)

  VastaaPoista
 3. ihanat hiukset & ripset, ja muutenkin oot ihan pirun kaunis! vaikuttaa hyvältä blogilta, taidan jäädä seurailemaan (:

  http://hooked-on-perfection.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! o: oi jes, tulee aina hyvä fiilis ku huomaa et on tullu uus lukija! ja käyn tsekkaileen tuon sunki blogin :)

   Poista