maanantai 16. tammikuuta 2012

Feeling like a child


Eilen siis mentiin porukalla laskemaan pulkkamäkeen, oli semmonen lapsetus fiilis siinä ku päällä oli miljoona kiloa toppavaatteita ja kaikki raahas pulkkia mukana. Mutta ei siinä, oli ihan hirveen kivaa! Sytytettiin varmaan tunnin ajan nuotiota, paistettiin makkaraa, etittiin kaakaota Jennan termospullosta, mutta ne löytyki laukun pohjalta, naurettiin, jäädyttiin ja oltiin lukioikästen tasolla :-) 

Tänää oon ollu hirveen väsyny. Varsinki kolmesta eteenpäi tuntu etten jaksa muutako olla vittumainen ja ärsyttävä joten olin kuudelta menossa nukkumaan ennenku kerkeen suututtaa kaikki tällä ihanan pirteellä olemuksella, mutta heräsin heti 15min päästä pikkuveljen popitukseen naapurihuoneessa.. Jos sitä kumminki yrittäis päästä ajoissa nukkumaan nii muutki saattas pärjätä mun kans huomisen 8h koulupäivän :-)


Ja hei! Onnistuin toheloimaan tuon html-koodin kanssa ku laitoin nuita kuvien välejä pienemmäksi, sillä samalla sain myös kommentoinnin rivivälin pieneksi.. Jos joku viitsis neuvoa että miten sen kommentoinnin saa normaaliksi nii ois kiva! :-)

4 kommenttia:

 1. Hahah oon kyllä niin kärsivän näkönen tossa Tatun kanssa :DD mut oli kivvaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tainnu pulkkareitti mennä ihan putkee :D:D no jep pitää uusii viel tänä talvena!! (:

   Poista
 2. jiihaa, löysin sun blogin! vahingossa! en tiennyt, et sulla on noin veikeen näköinen pupu. meidän mummun ikkunassa oli ennen, kaaauan kauan sitten, samanlaiset rimpsuverhot kuin tuossa yhdessä kuvassa. fiksut laskee pulkilla, liukuri sattuu hanuriin ihan saaaaaaatanasti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kivaa! oli meillä vielä muutama kuukausi sitten kakski, mutta toinen kupsahti :( meilläki taitaa aika vanhat olla jo nuo, mutta hyvin näyttää vielä menevän! haha, on tullu pari kertaa huomattua sama asia nii oppinu että millä kannattaa laskea :DD

   Poista