maanantai 9. tammikuuta 2012

Like the moon causes the tide

Happy bday sweeties♥
Mulla meni siis viikonloppu kalajoella. Lauantai mun oli tarkotus pyhittää fysiikalle ja biologialle mutta Emma ja Jemina ilmesty paikalle just ku alotin lukemaan nii se vähä sitten jäi. Mentiin illalla mökille ku tytöillä oli synttärit ja mulla ainaki oli hauskaa. Kivoja ihmisiä, musiikkia ja ruokaa nii mikäs siinä! :-) Kuvamateriaalia mulla ei sieltä oo kauheesti ku en saanu aikaseks otettua kameraa esille, nii nää ylemmät kuvat on kaikki Emman kamerasta. Tänää menin uskollisena fysikistinä tukiopetukseen aamulla ja koe oli ja meni, ei mitään tietoa mikä numero sieltä tulee :-D Tuolla oli tosi nätti ilma taas nii oli pakko käyä näpsimässä pari koira kuvaa ja nyt meen hakeen opiskelumotivaatiota tillisipseistä, heippa! 

5 kommenttia:

 1. onko sun mielestä lukiossa rankkaa? ku oon itekki aatellu mennä nyt ysin jälkee :D

  VastaaPoista
 2. Oiii miten ihana koira!! Ja oot myös tosi kaunis <3 ihmettelen miten saat noi otsahiukset pysymään sivulla ok tyhmä kysymys mut haluisin tietää :)

  VastaaPoista
 3. eve: no ajoittain joo :D aluksi tuntu ihan hirveeltä, mutta siihen tahtiin siellä tottuu ja oppii nii nytte ei mun mielestä ainakaan oo paha! yläasteella oli ehkä rankempaa tavallaan :D se riippuu asenteesta aika paljo :)
  ano: voi kiitos!♥ emmää tiiä oikeen itekkää! suihkun jälkeen jos harjaan ne sivulle niin sitte ne kuivuu siihen ja pysyy yleensä sen kummempia laittamatta :D ja höps eikä ollu tyhmä kysymys!

  VastaaPoista
 4. ihana toi toisiks viimene kuva <3 ja tykkään sun blogista tosi paljon (:

  VastaaPoista
 5. voi kiitti!♥ tämmöset kommentit on nii ihania ku ne piristää aina niin kivasti! :)

  VastaaPoista