lauantai 14. tammikuuta 2012

There are no lights to guide us


Hyi kauhee ku oon ollu viimepäivät menossa! Tarkotuksena oli tulla postailemaan eilen ja toissapäivänä mutta olin molemmat päivät kokoajan menossa nii en kerenny. Torstai oli ehkä täytetyin päivä pitkään aikaan mitä mulla on ollu! Koulussa oli tunteja kaheksasta kahteen, jonka jälkeen oli säbäkurssi. Jäätiin Miran kans tunniksi väsäämään yhtä ainoota matikan tehtävää eikä osattu sitä, mur! Sitte meninki pelailemaan lentopalloa ja mun tarkotuksena oli mennä suoraan sieltä kotiin, mutta mun vanhalla futisjoukkueella oliki futsal reenit heti perään niin jäin sitten niihinki pelaamaan :-D Eilinen meni koulussa, salilla, siivotessa, treeneissä, väsymyskuoleman partaalla ja kaverin 18vuotis synttäreillä, sieltä ei oo kuvia ku en jaksanu raahata kameraa mukaan mutta oli kivaa! :-)


Aamulla ysin jälkeen nouseminen oli vaikeeta! Pääsin kumminki jaloilleni ja menin tuomaroimaan/kirjuroimaan C-tyttöjen lenttisturnausta, voi että oon kade kaikille niille joilla on mahollisuus käyä peleissä! Kauhee into takas lenttiskentille ja peleihin :-( Otin kumminki nuo kuvat samalla ku kävelin sieltä kotiin, upee ilma ja ihana aurinko, ehkä tästä vielä joskus tulee kesä!

4 kommenttia:

 1. kivoja kuvia :) ai mikset sää voi käyä peleissä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos (: eii oo sopivan ikästä/kokosta joukkuetta missä vois pelata :(

   Poista
 2. Ihania talvikuvia! Vaik talvi on hyytävän kylmä ja siks ärsyttävä vuodenaika, nii sillon saa paljo parempia kuvia ku kesällä, mun mielest :) Onks noi ekan kuvan verhot teijjän kotoa? Hienot, tykkään just tollasen tyylisistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! (: mää oon samaamieltä! vaikka saa kesälläki hyviä kuvia nii talvikuvat on yleensä paljo hienomman ja kivemman olosia! Joo on, kiitti paljo :)

   Poista