tiistai 7. helmikuuta 2012

How to save a life

Musiikki ei kuulosta ehkä just sopivimmalta, mutta video on niin osuva..

"Oulaisten keskustan kohdalla jäi nuorehko mies pohjoiseen menevän tavarajunan alle. Mies kuoli välittömästi saamiinsa vammoihin. Tapahtumaan ei epäillä liittyvän rikosta."

Pienellä paikkakunnalla kaikki ihmiset tietää toisensa jollain tavalla. Siksi kun jotain tän tapasta tapahtuu, niin se tavallaan koskettaa kaikkia, tässä tapauksessa ehkä normaalia enemmän nuoria, sillä kyseinen poika oli vain vuoden itseäni nuorempi. Toivottavasti kaikki ymmärtäis pitää kiinni ihmisistä mitä niillä on. Huolehtia ja auttaa niitä vaikka ne ei ite sitä osaiskaan pyytää. Kaikilla on vaan se yks elämä, eikä kenenkään pitäs sitä tarkotuksellisesti lopettaa näin nuorena :-( Asiat menee kaikilla joskus enemmän tai vähemmän huonosti, mutta ei koskaan niin huonosti ettei ois ketään kuka rakastais tai välittäis teistä. Ennen ku siis teette mitään harkitsematonta nii älkää ajatelko sitä omaa pahaa oloanne, vaan niitä ympärillä olevia ihmisiä joiden elämään tulee aivan hirveä käänne, eikä ne vältämättä pääse siitä koskaan yli. Haluun sanoo munki puolesta aivan kamalan paljon voimia kaikille jotka niitä nyt eniten tarvii.♥

 Eräs lukija pyys multa kommentin että miltä musta tuntuu tuo onnettomuus, ja se on edellisen postauksen kommentissa jos joku muukin haluais tietää. Ei tämmösiä asioita vaan tajua tai osaa odottaa..


Rest in peace♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti