keskiviikko 1. helmikuuta 2012

One for the money, two for the show

En oikee tiiä et tykkäisinkö talvesta vai enkö. Tulla on ihan hiton kylmä, -26 ja loppuviikoks luvattu lähelle kolmeaviittä, mutta ku aurinko paistaa ja on ihan hirveen kivan näköstä pihalla nii vaikee päättää tykkäisinkö enemmän -10 ja harmaasta, tylsästä ilmasta vai tuommosesta upeesta ilmasta jonne vaan jäätyy heti ku nokkansa ulos pistää. 

Kummiskin, tällähetkellä oon kotona koska flunssa :-( Aamulla kävin tekemässä biologian kokeen mutta sen jälkeen suuntasinki takas kotiin. Toivottavasti tää nyt menis nopeesti ohi koska viikonloppulle ois tekemistä ja en tykkää vaan istua kotona. Onneks täälä on kumminki iso läjä lasten leffoja ja teetä pelastamassa mut tylsyyskuolemalta :-) Ja rupeen toteutteleen nuita toivepostaus juttuja tässä jossain vaiheessa!

2 kommenttia:

  1. Ihania talvimaisemia! (: Niitten puolesta kyllä tommonen pakkanen on kivempi jos on hyvää seuraa ja herkkuja ja saa istua sisällä viltin alla, eikä tarvi mennä ulos!! Mutta joo, pikaista paranemista sulle, tiiän ettei sairaana oo kiva olla!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) No niimpä, mieluummin kumminki tommonen valonen! Aamulla ja iltapäivällä sais vaan olla vähemmän pakkasta etä tarkenis paremmin koulunu ja sieltä pois :D ja jeps, kyllä tää tästä kuhan vaa malttaa parantuu rauhas! :)

      Poista