perjantai 17. helmikuuta 2012

Princesses and princes


Tänää kävin kattomas ja kuvailemassa pariin kertaan wanhojen tanssit ja oli aivan upeita pukuja ja kaikilla oli tosi omantyylisiä ! Tän vuoden tanssit oli ehkä yhet parhaista mitä oon nähny, omalle tanssille ainaki nauroin veet silmissä :-D Saa nähä mitä ens vuoden tansseista tulee ku pitäs ite olla pyörähtelemässä siellä.. Ja hei! Jos joku kuvissa olevista henkilöistä haluaa jonku kuvan pois nii sanokaa. Ja jos haluatte itellenne näitä kuvia nii antakaa muistitikkua vaikka koulussa niin voin laittaa siihen, näitä kumminki tuli melkeen 300 räpsittyä :-)

Nyt kumminki kolmen päivän viikonloppu, sen jälkeen enää matikan ja biologian kokeet ja sit alkaaki uus jakso. Muutenki nyt on kaikkee kivaa tekemistä tulossa nii veikkaisin seuraavien viikkojen sujahtavan aika nopsaa. Pitäkää kiva viikonloppu! ♥

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Mää voin tuoda sulle tikun vaikka tiistaina? (vai onko sulla maanantaina koetta) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! (: ei mulla oo maanantaina koetta nii se tiistai passaa :D

   Poista
 2. :DD kuolin viimiselle kuvalle :D mut voi mää niin ootan ens vuotta jos itekki löytäs parin ja pääsis tanssii :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :Dd voi mää kans, ei hitto vähä tulee varmaa huippua! :)) ja kyllä sulle pari löytyy :P

   Poista
 3. Hee mäki kuvasin meidän koulun wanhoja innoissani 8D käys tsekkaa mun blogi www.hairsprayx.blogspot.com :) tosi kiva tää sun blogi, sun ottamat kuvat oon toosi kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi siistii :D käyn kyl kurkkaamas! :P kiiti paljo, oon viel aika alottelija näis kuvaus jutuis mut eiköhän tää tästä viel joskus :)

   Poista