perjantai 3. helmikuuta 2012

To the world in sky


En muista millon viimeks mulla ois ollu nuin hyvä koulupäivä! Okei, saattaa johtua siitä että sain kaks päivää vaan nukuskella koska tänää oli nii pirtee olo :-) Jaksoin aamulla jopa yrittää vähä kihartaa etusuortuvia ku yleensä en muutaku harjaa ne. Biologian koe ei menny ihan niin hyvin ku luulin mutta matikan kotikokeesta 12/12, jeij! Jaksettiin Miran kans jopa opiskella hyppytunneilla ja sain kuviskansion valmiiks. Selvästi hyvä päivä!

Illemmalla meen isoskoulutukseen, saa nähä pääsinkö millekkään riparille isoseksi :-D Toivottavasti nyt tuo pakkanen ees vähäsen helpottais, ei oo kiva enää. Ois muutenki kiva päästä pulkkamäkeen ku tuolla isko paikassa ois ihan hirmu hyvä sellanen! Lauantai onki sitte varattu Emmalle ja sunnuntaina suunnaksi Oulu, pitäis nimittäin pikkuhiljaa löytää se kunnon toppatakki...TÄMÄN tyylinen mutta halvempi ois tosi jees!

6 kommenttia:

 1. Oot kaunis!(: Mulla on kans vielä toppatakki hankkimatta...ja sais tosiaanki nuo kirotut pakkaset loppua, niistä ei oo muuta hyötyä ku ihanat talvikuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitän! :) no sanoppa muuta, ei tuolla pysty ees oikeen kuvaileen ku sormet jäätyy heti :( tulis vaan kesä suosiolla!!

   Poista
 2. Mitä mistä sää sait kotikokeen arvosanan tietää, hee sainkohan määki sitte täydet siitä! Oot söppeli ♥ Ja oli kyllä hirmu hyvä päivä, jee! 8))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne oli laitettu lokeroon ku kävin kattoo kuviksen jälkee, ja oot varmaa saanu!! :) höpshöps, mirpula taitaa ite olla♥ onneks oli :))

   Poista
 3. Oii Anni, sulla on ihana blogi!<3 Oisko ihan yli mahoton ajatus että tekisit joskus videopostauksen?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitoss!♥ Ei yhtään, oon aatelli tehä tässä joskus mutta mää en osaa olla niissä vaan luontevasti, mutta ehkä tässä joskus semmosenki teen ;)

   Poista