tiistai 10. huhtikuuta 2012

Sä oot toisesta maailmasta, jostain paljon kauniimmasta

Labrinth ft. Emeli Sande - Beneath Your Beautiful
Menin tänään leikkimään opiskelija tyttöä kirjastoon kemian kirjan ja suklaalevyn kans. Oli aika järkytys huomata ne muurahaiset joita kipitteli siellä pitkin lattoita keräilemässä mun tippuneita suklaan murusia (Anni "pelkään-kaikkia-ötököitä" Hankonen) mutta ajatukset lähti muualle kun alleviivasin kemian kirjan joka toista sanaa ja joku ylisöpö pikkupoika tuli huutamaan mulle pöydän viereen ettei kirjoihin saa piirrellä :') No, viiden tunnin pänttäämisen jälkeen huomasin että vasta puolet kirjasta menty ja aivot ei ottanu enempää infoa vastaan joten päätin jättää kemian lukemisen siihen ja toivoo että huomenna kysytään vaan niitä asioita mitä kerkesin lukee :-D 

Taisin joskus aikasemmin kertoo et sain sitä Doven nourishing oil care -hoitoainetta kokeilulle ja lupasin kertoo et mitä tykkäsin. No, mun hiushamppu parkoihin ei ainakaan tuottanu oikeen minkäänlaista tulosta. Ei nää ehkä kauempaa näytä niin huonokuntosilta kuin mitä aikasemmin mutta heti vähääkään lähemmältä tarkastelee nii ihan yhtä huonossa kunnossa nää on mitä aikasemminki. Ehkä mää vielä joskus löydän täydellisen hoitoaineen joka pelastaa mut leikkaamasta näitä!

2 kommenttia:

  1. kerro mullekki ku löydät semmosen hoitoaineen! tää tyttö tarvii kans......

    VastaaPoista
  2. mäki tarttisin, joten kerro toki jos löydät semmosen :D oon kokeillu paljo öljyjä latvoihin neki kyl auttaa jonku aikaa (:

    VastaaPoista