tiistai 3. huhtikuuta 2012

We don't know or care

Devin Townsend Project - Ih-Ah

Liikkatunneilla oli futsalia ja ihan vähä aikaa mun mielessä kävi taas ajatus, että miksi lopetin. Se ajatus hävis kuitenki aika nopeesti, mutta musta on silti hirveen kiva pelata futista/futsalia aina välillä. Tuntuu jännältä aatella, että ekaa kertaa viiteen (?) vuoteen mulla on kokonaan vapaa kesä futiksesta, eikä tarvi koko aikaa suunnitella kaikkea treenien ja pelien mukaan. Hassua. Koulusta menin äitin kans käymään tiimarissa ostaan uusia vihkoja koska mää oon totaalisen rahaton ja mun on pakko kirjottaa kemian ja matikan teorian vihot uusiksi koska en opi niitä muuten ikinä. Kemia varsinki vie mut hermoromahuksen partaalle, sitä mää en vaan osaa. Mulla oli hirveesti virtaa ku tulin kotiin, mutta en jaksanu ruveta heti väsäileen koulujuttuja, joten lähin käyttään naapurin papan suomenajokoiraa 1,5h juoksulenkillä. Hirmu sulonen hauva ja totteliki hyvin, taijan ottaa tavaksi ruveta lenkittään sitä!

Hirmu hyvän liikkatunnin ja lenkin jälkeen luulis olevan maailman paras fiilis, mutta mulle iski kaamee ahistus heti sen jälkeen. Enkun sanojen opettelu meni ihan höpöksi ja oisin halunnu repiä koko kirjan. En sitte kumminkaan vihtiny kallista kirjaa repiä palasiks. Huomenna muutan kirjastoon muutamaksi tunniksi siinä toivossa että tuo hiton mikromaailman kemia haluais uppoutua mun aivosoluihin siellä mieluummin ku kotona tai koulussa.

ps. Jos joku haluais ostaa mulle kivoja kesä- ja treenivaatteita nii oisin hirrrrveen ilonen
ps2. Kuunnelkaa toi biisi, ehkä ihanin ikinä.♥

8 kommenttia:

 1. Heey! Pahoitteluni kun lähetän tätä kautta mutten voinut mitään muutakaan kautta lähettää :o Niin, olisi pari kysymystä noista kuvista ja videoista, en tiedä vastaatko tai mitään mutta useat haluu jotain maksuu vastaan tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heiipsan! Ei se mitää ihan hyvin voi täälä kysellä mitä haluaa :D ja tottakai vastaan jos sul on jotai kysymyksii, en tiiä osaanko vastata mut voin ainaki yrittää! :)

   Poista
  2. Nono, kysymykseni on se et miten saa noi kuvat talloo et ne on vähä vaaleet ja ku hiiri menee siihe päälle se tummenee :o ja toi video, miten saa pelkän palkin tohon ettei tuu sitä koko videoo mis si näkyy ne kuvat jne, argh, en osaa selittää x') Kiitos jos vastaat, ja vielä näin tiedoksi kahdennen, tai kolmannen kerran että pidät blogistasi paljon, ja olet hirveänn, hirveänn nätti :D

   Poista
  3. Hui kauhee ku olin kokonaa jo unohtanu tuon! :D

   Nuo kuvat pitää muokata html-koodin avulla, yleensä googlaamalla löytää ohjeet melkeen mihin vaan mutta tuolla
   http://www.zimbio.com/Widgets/articles/xFFt09K6TAk/jQuery+Image+Hover+Fade+Effect+Blogger on ainaki mun mielestä hirveen selkee ohje, tosin enkuksi nii jos et hoksaa tuosta nii voin kyllä sitte koittaa suomennella sitä parhaani mukaan :D

   Ja sitte toi youtube palkki. Eli ekana laitat sen videon siihen ihan normaalisti, kannattaa harjotella ekana että lisäät ekana pelkästään sen videon, et mitään tekstiä tai kuvia. Sitte meet siinä otsikon alapuolella olevaan "MUOKKAA HTML-KOODIA" kohtaan, sieltä löytyy kahdesti width="320" - se on sen video palkin leveys ja sen voit muuttaa sen levyseksi ku haluaa. Sen widthin vieressä on height="266" ja se on sen videon korkeus. Jos haluut vaan että siitä näkyy se palkki, niin kannattaa laittaa height="25" :) Ja tämäki molempiin height kohtiin. Sitte painat siinä MUOKKAA HTML-KOODIA vieressä olevasta LUO napista nii pääset takasi normaali teksiin. Sitte painat että ESIKATSELU ja jos se on onnistunu nii pitäs näkyä pelkkä palkki :D

   En tiiä osasinko selittää yhtään niinku oisit halunnu, mutta en tosiaan oo mikää hyvä käyttään näitä enkä tajua oikee itekkää mut toivottavasti oli edes jotain apua! :) Ja kiitos ihan hirveesti! Ü

   Poista
  4. Kiitos oikein paljon ja älysin kyllä selityksesi :-3 Olet hirmu mukava ihminen ja kiitos vielä kerran n__n hyvää pääsiäistä!

   Poista
  5. voi ompa hyvä jos tajusit! :) höps, tottakai autan jos tarvii apua ku joutuu itekki aina välillä kyselemään muilta ku ei ite voi tajuta kaikkea :D kiitos samoinn!! (:

   Poista
  6. Hah, hyvä etten ole ainoo joka joutuu kyselemään apua :-D Pakko myöntää et toi sivu minkö linkkasit on mulle iha hepreaa, varsinkin se koodi, mut joo oon täs kaks vuotta koodaillu nii koitan pääni puhki selvittää mitä pitää tehä jne. x)

   Poista
  7. ää voi eii :DD saiksää onnistuun? :)

   Poista