maanantai 7. toukokuuta 2012

And I never really knew what to do

Jippu - Eva
Aamun paras päätös oli jättää suosiolla eka äikän tunti välistä ja kuluttaa se matikan läksyihin. Iltapäivän coopperi ei menny ihan nii hyvin ku oisin halunnu, mutta ei se nyt huonostikkaan menny. Parasta oli  kun mentiin Jennan ja Miran kans ostaan jäätelöt ja suklaata ja linnottauduttiin k-marketin pihalle puhumaan maailmasta parempaa paikkaa ja nauttimaan auringosta, kesäfiilis on paras fiilis<3 Kävin illalla vielä heittämässä ensimmäisen rullaluistelu lenkin muutamaan vuoteen kameran kanssa ja väsäsin sen jälkeen äikän novellianalyysin. En muista millon viimeks ois ollu näin hyvä maanantai!

Mulla on aika kaamee kriisi nuitten kesätöitten kans, en tiiä yhtään et haluanko sinne Kalajoelle koko kesäksi. Tavallaan toivon että se palkka ois tosi huono nii voisin hyvällä omalla tunnolla sanoa että ei kiitos, mutta jos se on ees siedettävä nii sit en tiiä kyllä yhtään et miten teen. Äyh


8 kommenttia:

 1. paljon juoksit coopperissa?:p

  VastaaPoista
 2. Hei iha törkeeen hyvä kunto sulla! :D kelpais, vaikka töitähän sen eteen pitäs itekin tehä! Ootko joskus sit juossu vielä paremmi ku nyt:o voit kyl olla ylpee et sait noi hyvän tuloksen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha ite en jotenki aattele et mulla ois mitenkää himo hyvä kunto mut kiitti!! :) Nojoo mää oon harrastanu koko ikäni urheilua nii ei se tunnu siltä et tuohon pitäis erikoisemmin töitä tehä ku urheilee aika paljo nii se jotenki kuntoki siinä pysyy :D Sillon ku futiksessa oli yhessä vaiheessa paljo fysiikka treenejä nii sillon pääsin 2650 ja nyt ku oon yrittäny käyä lenkillä nii oisin toivonu 2600 mut ei pystyny :D kiitos ihan hirveesti, tämmöset tsemppi kommentit on aivan sairaan piristäviä! (:

   Poista
 3. http://livelovelifeagain.blogspot.com/2012/05/historiallinen-hetki.html

  Sinut on haastettu (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oii siistiä! teen heti ku kerkiän (:

   Poista
 4. Moi! Siulle ois pieni haaste meijän blogissa. Käyhän kattomassa :)
  http://sannianni-annisanni.blogspot.com/

  VastaaPoista