sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

In the summer time when the weather is high, you can chase right up and touch the sky

Viikon verran asusteltu Kalajoella, töissä on muuten mukavaa ja tosi rentoa mutta haluisin vähä enemmän tekemistä. Viime viikko kulu aika ylihitaasti sillä oli niin huonot ilmat että ei pystyny oikeen tekemään mitään ja menin joka ilta kymmenen aikaan nukkumaan (en mee ikinä kouluaamuinakaan nuin aikasten) koska ei ollu enään muutakaan tekemistä ja tosiaan pitää herätä kuudelta joka aamu. En oo tosiaan päässy siellä vielä kertaakaan koneelle, koska särkillä netti toimii niin hitaasti ettei mulla riitä kärsivällisyys sille :-D No, ehkä siihenki vielä joku ratkasu löytyy!

Juhannus meni tosi mukavasti, torstaina mentiin Hennan kans kierteleen ja katteleen mimmonen meno siellä on. Mun piti tosin lähtä aika aikasten pois, koska perjantaina oli töitä taas aamulla. Perjantaina sitte heti töiden jälkeen menin Lestiläisten kans istuskelemaan abc:n pihalle ja oli aivan superlämmintä! Oli hirveen kiva nähä sellasia ihmisiä joita ei oo nähny kunnolla hirveen pitkään aikaan. Muuten perjantai ois ollu aivan ylihuippu, mutta fiilikset vähä latistu siinä vaiheessa kun hoksasin että oon tiputtanu mun puhelimen jonnekki hiekkasärkkien uumeniin eikä sitä löytyny enään mistään. No, onneks kaikki muut oli niin fiiliksissä että ei itekkään jaksanu olla kauheen kauan masentunu. Kyllähän se nyt varsinki vituttaa ku ei oo puhelinta eikä liittymää ja mulla ei oo viikkoisin nettiäkään, mutta ehkä mää opettelen morsetuksen ja savumerkkien lähettelyn alkeet! Eilen oltiin semmosella sopivalla porukalla meillä, oli hirmu kiva ilta ja olin maailman ilosin siitä että sain olla kotona kaikkien ihanien ihmisten kans :-)

Nyt lähen kuitenki pakkaileen ens viikon kamat ennenku ne jää ihan viime tippaan, enkä usko että kukaan jaksaa lukea jos rupean sepostamaan enemmän. Ja muutamasta kuvasta taas kiitos Jennalle

4 kommenttia:

 1. AnnI eih mikä toi kuva on....... Mut oli kivvaa <3
  t henuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana sinä siellä!♥ nii oli hirmu kivaa, joskus tuut kalajoelle tsippailee taas mun kans (8

   Poista
 2. oi miten ihana blogi ja ihania kuvia! :)
  käy kattoo munki blogi ja jos tykkäät nii liity toki lukijaks;
  laura-welcometomylife.blogspot.com

  VastaaPoista