keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Always read the stories that you hear in Wikipedia

Ekassa kuvassa näkyy tollanen aivan sairaan ihana rannekoru jonka sain tuliaisiksi Italiasta ja kolmannessa kuvassa on pähkinä-suklaa-voita joka on jotain niiiiiin hyvää! Tänään kävin Elenan kanssa kiertämässä pyörillä Oulaista ja näytin jotain yleisiä paikkoja kuten kouluja ja kauppoja ja semmosia perus juttuja, en yllättynyt kun tyttö sanoi paikkaa aika hiljaiseksi :-D Hassua että jos hakee Suomeen vaihtoon muutamaksi viikkoa niin päätyy paikkaan nimeltä Oulainen jossa ei oikeesti oo mitään ihmeellistä tai kunnolla edes näkemisen arvoista, mutta ehkä päätarkoituksena on tutustua normaaliin suomalaiseen perhe-elämään. Illalla mentiin porukalla piknikille ja oli tosi kiva ja rento ilta istuskella pihalla, syödä epäterveellisesti ja höpötellä kuulumisia. Tatu ja Aleksi tuli vielä meille pelaamaan korttia mun ja Elenan kans ja keksittiin huomisellekki jo suunnitelmia!

Mulla on kriisi ku en tiiä pitäskö mun kirjottaa tätä blogia enemmän murteella jollon se on vähä enemmän ehkä "oman tyylinen" vai pitäiskö kokeilla kirjottaa kirjakieltä jollon se taas vois olla asiallisemman olonen. Ja nyt ku on pari päivää puhunu englantia niin huomaa että sillekki ois hyvä saada jotain harjotusta eli oon miettiny et oisko mimmonen idea jos kirjottaisin kaikki postaukset suomeksi ja englanniksi? 

8 kommenttia:

 1. GOSH, thanks for sharing this wonderful song. loving it!
  these pictures are awesome!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha you're welcome! oh and thank you xx

   Poista
 2. heei kiva postaus! ja musta ois jees, jos kirjottaisit samaan tapaan suomeksi mut sit sellane pieni tiivistys enkuksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :) joo toi vois olla hyvä idea, jospa sitä vielä sais alettua toteuttamaan :p

   Poista
 3. voi anni, ku sää vaa oot kaunei ihminen jonka tiiän<3 sun hiuksetki näyttää tollasilta ihanan paksuilta ja hyväkuntosilta! ja kivoja kuvia! :) videopostauskaa ei ois pahitteeksi ;) esim. sellane misä esittelet lempi vaatteita! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi höpö, mutta kiitos aivan hiiiiirmusen paljo :o ♥ kunpa vaan mun hiukset oiski paksut ja hyväkuntoset mutta nää on oikeesti vaan tämmöset keskiverto paksut ja tosi huonokuntoset... :D teen luultavasti videopostauksen jossain vaiheessa ennen koulujen alkua mutta kuitenki riparin jälkeen, mutta musta vähä tuntuu etten voi esitellä lempivaatteita ku mää en osaa valita semmosia lemppareita mun vaatekaapista :Dd mutta jonkin näköstä videota kuitenki tulossa! :p

   Poista
 4. toi rannekoru on ihan übersulonen : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi mää oon kans rakastunu tohon täysin! :)

   Poista