lauantai 7. heinäkuuta 2012

Turhin postaus ikinä pikselimössö kuvien kanssa


Jipii iphone käytössä ja ensivaikutelma on aika rakkautta! Tossa ekassa kuvassa näkyy minkäväriset kuoret tähän tilasin, nää on saanu palautetta laidasta laitaan mutta mun mielestä nuo on hirveen söpön väriset :-D Tänää kävin tekeen minikierroksen Kalajoen kauppavalikoimassa ja löysinki hameen, puolipitkähihasen sekä yhet college shortsit, saa nähä että opinko ikinä niin naiselliseksi että voisin käyttää hameita ihan muutenvaan. Tai korkkareita. Illalla mentiin juhlistaan Nikon 18-vuotis synttäreitä ja tehtiin sille ehkä oksettavin kortti ikinä, enkä tiiä oliko se lahjakaan kaikista hyödyllisin mutta ei kaheksantoistavuotis lahjan kuulukkaan olla järkevä, hieno tai ainakaan käytännöllinen!

Oikeestaan en tiiä miks oon vielä hereillä, ehkä tää on jotain sisäistä kapinaa sitä vastaan että huomenna tähän aikaan joudun heräämään taas töihin. Tavallaan on tosi jees valvoo pitkästä aikaa kunnolla, olla yksin kotona ja kuunnella hyvää musiikkia. Juhla mokka maistuu paremmalle ku ikinä ja löysin sipsipussin jämät. Nii ja joo, naapurin täti katto mua tosi oudosti ku parkaisin isoon ääneen "Eiiiiikä!" ku näin tien vieressä mössääntyneen pikkulinnun. Raaka elämä :-( 

6 kommenttia:

 1. you turned 18? oh then, HAPPY B-DAY!
  nice dress!

  x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh no, my good friend turned! :D thaaanks! :)

   x

   Poista
 2. Mistä tilasit ne kuoret?=)

  VastaaPoista
 3. apua! anteeks kauheesti ano jonka kommentin onnistuin poistamaan :( en muista yhtää et miten tuon otsikon sai keskitettyä, jotenki se pitää tuolta html-koodista muokata o: kannattaa googlettaa ku sieltä mää ainaki löysin apua ku halusin muokkailla tätä :)

  VastaaPoista
 4. okei kiitos :)

  VastaaPoista