tiistai 7. elokuuta 2012

Missä vaiheessa kesäloma meni?

Piiitkästä aikaa! En tiiä yhtää mitä nyt kirjottaisin, mutta voisin tehä vaikka pika kertauksen melkeen viimesestä parista viikosta: Iskällä oli 50v juhlat joissa en kerenny ite olla kauheen kauaa, mutta ne meni kuitenki hyvin ja oli paljo porukkaa, saatan jossain vaiheessa laittaa kuvia sieltä.

Toissa viikon perjantaina lähin illalla riparille isostelemaan ja vaikka aluksi mua ärsytti aika paljo, nii nyt ei voi sanoo muutaku että kahen vuoden isoskoulutus ja just tuo ripari oli kyllä sen arvosia! Oli aivan sairaan huippu leiri vaikka välillä aivot teki kuolemaa auktoriteetin uupuessa ja pari päivää mun ääntä pysty vertaileen harakan kans. Isosporukan kans oli super hauska suunnitella iltaohjelmia ja sketsejä, sai nauraa vatsalihakset kipeiksi ku kaikki uskalsi heittäytyä ja vetää täysillä. Niihin riparilaisiinkaan ei voinu ku rakastua ku ne oli kaikki tosi mukavia ja ihania, oli hirveen kiva päästä tutustuun niihinki paremmin ja leirin vikana iltana tuliki sitte itkettyä aika hyvin. Ihana leiri, ei voi muuta sanoo♥

Konfiski meni tosi hyvin ja kuusissa juhlissa käytiin kiertämässä eli ainaki kakkuja sai syyä loppu vuoden eestä. Elenan piti lähtä meiltä ja mulla on hirrmu ikävä sitä ja nyt oon ollu vaan Oulaisissa ja tsippaillu ympäriinsä kavereiden kans, opetellu pelaamaan codia, lukenu pikkusille iltasatuja, heitelly frisbiitä, käyny lenkillä kaatosateessa ja ukkosessa, kattonu madagascar kolmosen 3D:nä ja yrittäny epätoivosesti ettiä uutta objektiiviä. Ja musta on kamalaa mennä jo ens viikolla kouluun!

Long time no see! I'll just tell you quickly what I've been doing last couple weeks: My dad had a birthday party, one week I was tutoring on a confirmation camp (haha I don't know how to write it) and I had soo good time in there! I just loved the campers and the other tutors, one of the best weeks in this year. Our exchange student had to leave, I miss her so much. And this week I've been just hanging around in Oulainen with my friends. I can't believe that our schools starts on next week..

4 kommenttia:

 1. kuusissa juhlissa wtf? :D ehkä kuitenki kuudessa eri juhlissa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo tarkotin siis tota kuudessa eri juhlassa mutta koska oon aina ollu vähä huono äidinkielessä enkä ikinä tarkasta näitä tekstejä huolella ennenku julkasen nii sitte tulee tommosia tollero virheitä :Dd

   Poista
 2. pidettiinkö tuolla riparilla jotain häitä tai ristiäisiä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo pidettiin häät ja ne onnistu hyvinn ja ainaki mulla oli hauskaa! (8

   Poista