lauantai 29. syyskuuta 2012

Kuinka paljon turhaa tavaraa huoneestasi löytyy?

Vastaus: paljon. Anteeks hirveesti ku en oo kerenny koko viikolla postaileen, mun päivät on vaa ollu nii pitkiä että en oo jaksanu enää illalla postailla ja ei oo kerenny ottaa kuviakaan. Huomenna pyrin kuitenki tekemää paremman postauksen :-)

Ylhäällä on parit kuvat mun huoneprojektista. Perjantaina isi tuli mun huoneeseen laittamaan uutta hyllyä ja jotenki se sai mut innostumaan että vaihtaisin huoneessa vähäsen järjestystä. No, sen seurauksena mun piti tyhjentää yks kaappi ja sen seurauksena sain inspiraation että heitän joka ikisestä laatikosta ja kaapista kaiken turhan pois. Voi oksennus sitä tavaran määrää, löysin mm. kuus rikkinäistä puhelinta, kolmet tekokynnet, kaikki yläasteen vihkot, omat riparijutut, ala-aste aikojen kirjeitä ja muuta turhaa jota olin onnistunu ihan kiitettävän määrän keräämään vähä sinne sun tänne. Koko tän päivän oon nyt lajitellu nuita ja siivonnu ja järkkäilly ja vihdoin tää on valmis. Vajaa 20 muovipussillista/korillista lähti roskia, kirpparikamoja ja muuta pois, nyt on aika voittaja fiilis! 

6 kommenttia:

 1. anni mite voi olla mahollista et oot noi tajun sulone joka kuvasa mikä susta ikinä otetaaa?! ♥ (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei höpöhöpö, mietin aivan sairaan kauan että kehtaanko tuotakaan kuvaa laittaa ku se on vähä ällötys :D mutta kiitos paljo kuitenki! o: ♥

   Poista
 2. ää voi jumala ku katoin noi kuvat ni arvaa kuka innostu tekemään samoin ? ^,^ :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi eiii :DD saat kyllä kaiken tsempin ja myötätunnon mitä mulla on :Dd

   Poista
 3. Haastoin sut mun blogissa!

  http://terhi-story-of-my-life.blogspot.fi/2012/10/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ui pitää kyllä tehä tuo joku päivä! :)

   Poista