torstai 27. joulukuuta 2012

I live in a world of fantasy, so keep your reality away from me

Huh, oon aika ilonen että joulu alkaa olla ohi. Joulupäivänä ajoin meidän mummulaan ja sinne tuli tosiaan iskän puolen suku, niinku taisin jo edellisessä postauksessa sanoakki. Ruoka oli sairaan hyvää ja sitä oli paljo, tuli ainaki syötyä hyvin. Vaikka musta onki kivaa viettää aikaa sukulaisten kans ja olla porukassa, niin en voi valehella ettenkö ois ollu ilonen että pääsin jo yhen yön jälkeen kotiin. En muista millon oisin viimeksi ollu ihan yksin kotona koko illan ja vaikka ekana mietittiinki että oltais voitu olla porukalla, nii musta oli loppujen lopuksi ihanaa omia yksin koko sohva ja kattoa molemmat Sinkkuelämää -leffat. Kaikenmaailman jouluruokien jälkeen oli myös luksusta syyä pelkästään nuudeleita ja samalla päätin opetella käyttämään syömäpuikkoja :-D

En vihti ruveta tekemään lahjapostausta erikseen, sillä aattelin saaha ennen uutta vuotta tehtyä postauksen viime vuodesta, onko ideaa? Mutta olin kuitenki enemmän ku ilonen nuihin lahjoihin mitä sain: Tigin hiusjuttuja, kaulakorun, mukeja, Bruno Bananin pakkauksen, Jabran, Spotify premiumin vuodeksi ja jotain muuta pientä kuten villasukat ja suklaata :-) Tänää löydettiin alennuksista mulle takki ja toinen mikä pitäs löytää ja on samalla myös joululahjana niin ois uus lumilauta, sillä mun vanha on ehkä maailman kulunein ja parikymmentä senttiä liian lyhyt. Nyt lähen jatkamaan dj:n lukemista, heipat!

4 kommenttia:

 1. awww, all this food looks tasty! how sweet is that little blondie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh yeah it was really good! haha she's my very sweet cousin :)

   Poista
 2. hei söpöläinen:) löysin sut sun blogivideoiden kautta tubesta, ja saatoin justiinsa hurahtaa sun blogiin ihan kunnolla !

  VastaaPoista