sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kuvaoksennus Ylläkseltä

Hirveen ihana Ylläksen reissu takana! Tiistaina teki tiukkaa herätä aamu viideltä ja mennä junabussilla melkeen kaheksan tuntia, mökille päästyä ei oikeen pystyny muutaku makoilemaan. Rinteissä mentiin kolme päivää, kahtena niistä mulla oli kamera mukana ja oon oikeestikki ylpee itestäni että jaksoin kuljettaa sitä ja jäädyttää sormeni aika useaan otteeseen. Parempia ilmoja ei ois voinu toivoakkaan, sillä saatiin joka päivä moikata aurinkoa, pakkasta ei ollut parhaimmillaan ku muutama aste, eikä tuulikaan ollu järkyttävä. Roskaruokaa tuli syötyä aivan liian paljo ja käytiinhän me tsekkaamassa JVG:n keikkaki, ku se kerran sattu siellä olemaan, ja pari uutta tuttavuuttaki tuli tehtyä :-) Miten teijän lomat suju ja onko kukaan muu yhtä rakastunu Ylläkseen, ku mitä mää oon nyt?

14 kommenttia:

 1. Mä rakastan kans Yllästä!<3 Aivan ihana paikka! Lähetää aina joka kevät sinne ja huhtikuun alussa olis taas tarkotus lähtee Ylläkselle ja olla puoltoist viikkoo siel :)Tultu käytyy pienestä pitäen ja varmaa vähä yli kymmenettä kertaa:D Mulla kans tulee vietettyy toi aika pääosin rinteis lautailles ja lasketelles.Mut hei tosi kiva postaus!:)Olitteko muute Ylläsjärven vai Äkäslompolon puolel? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi että! määki oon joskus pienempänä käyny pari kertaa, nii oli aivan sairaan kiva mennä sinne ja tykästyin ihan täysin :) voi kiitos, oltiin siinä äkäslompolon puolella :)

   Poista
 2. Ihan sairaan ihania kuvia!!! :) Mikä kamera sulla on? ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitän! kuvasin tuolla reissulla pikkusiskon canon 600d:llä ja sit mulla oli omat tamronin putket 17-50mm ja 70-300mm :)

   Poista
 3. aivan ihana toi kuva mis sä seisot sun laudankaa ja toi aurinko näkyy ihanasti tuolta :)

  VastaaPoista
 4. aivan ihania kuvia! :)

  http://therecklessandthebravee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Vitsi ku iteki uskaltais kuskata oikiaa kameraa rinteessä, onko sulla joku reppu tms? :D Upeita kuvia oikeasti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo muaki pelotti ekana :D joo mulla oli se mun ysiluokalla ollu reppu, ku sinne mahtu se kameralaukkuki sisälle nii se oli vähä enemmän suojassa eikä siinä ollu loppujenlopuksi mitään hätää! vvoi pus, kiiitos♥

   Poista
 6. herranjumala kuinka upeita kuvia o: !

  VastaaPoista
 7. oot ihan järkyttävän hyvä kuvaa! o.O

  VastaaPoista