maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kuvapostaus

Puhelin: Apple iPhone 4, yhyy onnistuin viikko sitte hajottamaan tuosta näytön

Koululaukku ja sen sisältö: Marimekon laukku ja tossa on aika jokapäivänen tavaramäärä eli kirjat, penaali, kalenteri, huulirasva, puhelin ja kuulokkeet, kampa, hiuslakka, aurinkolasit ja lompakko. Ja laskin joka jäi ulkopuolelle

Objektiivit: Tamronin 17-50mm f/2.8 ja Tamronin 70-300mm f/4.0-5.6

Normiaamun meikit: Meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri ja ripsiväri + sudit ja ripsentaivutin

Lompakko: o.i.s

Käytössä olevat hajuvedet: Escada - Rockin' rio, Jeanne Lanvin ja Bruno Banani - Magic woman

Hammasharja
Oho, muistin vihdoinki tehä tän joskus lupailemani kuvapostauksen! Maanantait on oikeestaan aika ihania kun koulua on vaan 8-11 ja tänäänki aurinko paisteli ku kävelin kotia, nii ei siinä kauheesti voi valittaa :-) Pääsiäiselle mulla ei oo ihan vielä suunnitelmat selvinä, ainaki käyn serkun kihlajaisissa ja poikien EP-julkkareissa. Saatiin Annin kans loistoidea mennä hiihtämään jos sillon on vaan vähäsenkään pakkasta, pakkohan se on kerran vuodessa aina kokeilla!

Nyt mun on pakko lopettaa tää kouluhommien välttely ja lähtä kertailemaan ees vähäsen filosofiaa ja lukemaan Saiturin joulu loppuun, jotta saan huomenna ees jonkulaisen esseen siitä tekastua. HEI ja jos jollaki on jotai hyviä lenkkibiisejä mielessä, nii heitelkääs niitä tonne kommenttilaatikkoon!

4 kommenttia:

 1. ainaski aki - när solen går ner ! :)

  VastaaPoista
 2. Helmikuun cosmopolitanissa oli hyviä biisejä, oli omat kategoriat lenkkeilylle ja salille. Voin myöhemmin käydä laittamassa tähän lenkkibiisejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI pitääki käyä heti lainaamassa joltaki kaverilta helmikuun cosmo! :)

   Poista