sunnuntai 25. elokuuta 2013

The trouble is, you think you have time

Fukjea, vaikka bloggerin muokkausjutut ei ikinä toimi niinku haluais, nii kirjaimellisesti koko päivän muokkaamisen jälkeen sain tän ulkoasun ees vähäsen siedettävämmäs. Jotain hienosäätöä tulee vielä varmasti, mutta ainaki vähäksi aikaa tää saa kelvata.

Käytiin Vuokatissa viikonlopun verran mökkeilemessä sen jälkeen ku olin tullu takas Suomen puolelle, joten kuvasaldoki on sieltä. Älkää välitäkö jos nyt ei tuu vähään aikaan postailtua mitään (ihan niinku viimeaikoina oisin muka postaillu useinki), mutta syksyn kirjotukset alkaa pukata päälle sen verran pahasti, että mun pitäis ees yrittää keskittyä enemmän bilsan ja kemian lukemiseen. Kuukauden päästä ensimmäinen yo-koe ja pieni paniikki alkaa iskee :-D Ei kellään sattuis olemaan jotain loistavia lukuvinkkejä?

2 kommenttia:

  1. Hellos Anni! Tsemppiä syksyn yo-kirjoituksiin. Tässä pari vinkkiä opiskeluun: Luin jostain ajastin-tekniikasta opiskeluun. Lisätietoa http://www.pomodorotechnique.com/ Tuota en ole koskaan kokeillut mutta tutustuessani vaikutti varsin asialliselta tavalta hallita ajankäyttöä opinnoissa tehokkaasti. Toinen vinkki - tämä ihan oman kokemuksen kautta hyväksi havaittu - on hankkiutua mahdollisimman rauhalliseen, häiriöttömään paikkaan jossa voi keskittyä luettavaan/tutustuttavaan opiskelumateriaaliin rauhassa. Esim. Oulussa tällaista on tarjolla kirjastolla, josta löytyy varattavia tutkijankammioita. Aikavarauskin on jonkinlainen psykologinen pakote. On toimittava tehokkaasti kun aikaa on vain rajallisesti käytössä. Muuten ei ole muita vinkkejä antaa kuin että selkänahasta vain kurinalaisuutta ja sinniä. Ja koita keskittyä yhteen asiaan kerrallaan.
    Mukavaa syksynjatkoa toivottaa Ritutiina O-salosta -you know who ;)

    VastaaPoista
  2. Tota ajastinjuttua on kyllä pakko kokeilla sitte kevään kirjotuksiin, nyt ei oo oikeen aikaa muuhun ku täyspäiväseen pänttäämiseen :-D Onneksi täälläki kirjasto on ihan hirveen rauhallinen vaikkei mitään erityistä huonetta varaiskaan! Pitääpä muuten tulla käymään siellä näitten syksyn yo:itten jäleen :)

    VastaaPoista