tiistai 14. tammikuuta 2014

"How lucky we are to have something that makes saying goodbye so hard."

Viime viikko oli täynnä kaikkea ja fiilikset meni vuoristorataa. Koulujen alkaminen aiheutti jäätävän stressin, kun tajuntaan iskostui että meidän lukiouran todellinen näytönpaikka alkoi tästä. Tekemisen määrä ahdistaa, eikä pitkät koulupäivät helpota sitä, mutta jos tästä selviää nii sitte voi taas vähäsen huokaista! Onneksi ajatuksia sai hyvin muualle, kun vietettiin porukalla ihanan paljon aikaa mm. tuhoamalla Emmyn host perheen ruokavarastot, treffailemalla kiinalaisessa ja pelailessa lautapelejä.
Vaikka viikonloppu meniki muuten varsin lepposissa merkeissä muutamaa pikkukoiraa ja maailman suloisinta kissaa vahtiessa, niin lauantaina haikeusfiilis oli suurempi kuin pitkään aikaan, sillä sanottiin Emmylle heipat :-( Onneksi oon silti melkeen 100% varma että tuun näkemään tuota tyttöä vielä tulevaisuudessa, onpahan ainakin hyvä syy käydä tsekkaamassa Australia!

2 kommenttia:

  1. Mun silmiä ei ees näy tuolta, ku on nii söpöt silmäpussit! :-----D Nauran tolle kuvalle, mutta onneks Emmy on ihana! <3 Ja juu ei meillä vielä nälänhätää silti kärsitä vaikka paljo söitteki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no höpöhöpö riina, oot hassu :Dd aijaa no hyvä, voidaanki tulla vielä uudestaan kattoo mitä hyvää sieltä löytyis!

      Poista