maanantai 3. helmikuuta 2014

Tammikuulta kerättyä

Tammikuun aikana en kerenny ihan hirveesti postailla, joten tässä muutamat täällä esiintymättömät kuvat Emmyn läksiäisistä, erään viikonlopun vahdittavasta, supersöpöistä joululahjatossuista ja pari päivää sitte napsaistusta otsatukasta! Tämä viikonloppu meni lähinnä lukion pippaloissa tanssiessa ja kemiaa lukiessa, ens viikonloppuna ohjelmassa vain toista nuista.. Seuraavat kaks viikkoa tulee olemaan täynnä stressiä ja kiirettä, mutta sen jälkeen pitäis olla taas yks viikonloppu hyvässä seurassa nollausta ennen loppurutistusta.
Abikarkkien tuhoaminen on hyvällä mallilla, penkkaripuku laukkua vaille valmis ja huomenna jatkuu täysin valmistautumaton koeviikko. 

2 kommenttia:

  1. Oot niiiin kaunis :* Ja tuo tukka on IHANA! Kato vaan niin lukuloman masennuksissa mää meen tekee jotai peruuttamatonta tälle mun tukalleni ihan vaan ku oon niiiin kateellinen tosta sun otsiksesta..!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos ihana, sinä oot!♥ haha oota vaan joku kaunis aamu ku herään vähäsen myöhässä enkä kerkee silotella sitä nii on ihanuus kaukana :-D mullaki tuo inspis iski kemiamasennuksessa, lukulomalla voi huonolla tuurilla lähtä loputki hiukset.. MUTTA sulle kyllä passais hyvin otsis, voin lukuloman masennuksessa tulla kannustaan sua hiuksten napsimisessa!

      Poista