keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Chapter two

Helsinkiin muuttaminen merkitsi mulle totta kai uuden kappaleen alkamista, mutta myös kesän loppumista. Vaikka kuluneesta kesästä päälimmäisenä ajatuksena on työt, niin ei mulla oikeestaan kauhean montaa vapaapäivää tullut kulutettua ilman tekemistä! Ja vielä tarkemmin kun miettii, niin mun kesähän koostui just sellasista palasista kuin halusinkin sen koostuvan - auringon ottamisesta, hyvällä porukalla kesäherkkujen syömisestä, puistokänneistä, uimarenkaalla kellumisesta, mökkeilystä, tyttöjen kans maailman parantamisesta, terassilla istumisesta, frisbeegolfista, Kalajoen juhannuksesta, saunailloista, hedelmien ja marjojen nauttimisesta, viinistä, veneilystä ja ennen kaikkea ihanista ihmisistä. 

Todellisuuteen herääminen, että ensi kesä tulee olemaan täysin erilainen uudessa kaupungissa ja porukassa, on hyvällä tavalla jännittävä mutta samalla myös niin haikea. Ehkä siksi kuluneesta kesästä ei olisi halunnut millään päästää irti. Mun lomafiilis oli oikeestaan suurimmillaan vasta elokuussa, kun töiden loppumisen ja muuton välissä oli melkein kaks viikkoa vapaata. Käytiin grillailemassa mummulassa ja vierailtiin kummipojan luona, nähtiin mahdollisimman paljon kavereita ja tanssittiin, sekä vietettiin omalla porukalla ihanien tupareita Oulussa. Sitten tuli muutto ja Helsinkihän iski samantien syksyn päin naamaa: koulut lähtivät pyörimään ja satoi valehtelematta melkein kaks viikkoa putkeen. 

Nyt kun viedään jo kolmatta stadiviikkoa, voin sanoa että tää alkaa tuntua jo ihan mukavalta. En enää eksy päivittäin, koulunalkujännitys osoittautui täysin turhaksi ja saatiin vihdoin muutettua oman katon alle, joka alkaa hiljalleen näyttäänki ihan kodilta :-) Eli hiljaiselosta huolimatta hyvin menee, varmaan jonkinnäköisen kämppäesittelyn väsään jossain välissä!

10 kommenttia:

 1. Hei miks tuo hirveä kuva..... Mutta ihan kamala ikävä teitä kaikkia <3 :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpäs nyt! Niii on, millon voidaan taas nähä ja juoda viiniä ja puhua kakkaa maailmasta?! <3 :(

   Poista
  2. Niinpä <3 No syyslomalla toivottavasti! :)

   Poista
 2. Ihana blogi ja kuvat!♥

  VastaaPoista
 3. Ku sun blogia lukee tulee hyvä fiilis! Oot niin kaunis ja kuvat on aivan mahtavia! Kertakaikkisen ihana blogi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ihana! ♥ kiitos huikeen paljo!! :o

   Poista