torstai 19. helmikuuta 2015

Wanhat 2015

Viime perjantaina nähtiin taas toinen toistaan kauniimpia ja komeampia vanhoja, oii vitsit kuin tuli ikävä omaa vanhojenpäivää! Tälläkertaa käytiin perinteistä poiketen tsekkaamassa Kalajoen wanhat, jossa pyörähteli sekä pikkuveli että serkku, ja pääsinpä tanssimaan wienervalssiakin kun äiti hylättiin katsomoon yhteistanssin ajaksi. Samalla reissulla käytiin myös moikkaamassa mitä suloisinta kummipoikaa ja ajelemassa pikkukiireessä vastoin kaikkia liikennesääntöjä..

Tänään oon viettänyt suosiolla kotiopiskelija päivää, kun aamutunneilta nukuin pommiin ja kun vielä iltapäivätunneillekkaan mennessä mun superjumiset jalat ei olleet vertyneet käveltävään kuntoon (jep, kävin toissapäivänä salilla ekaa kertaa koko Helsingissä elon aikana.. fiilikset sen mukaset). Viikonlopusta on jossain vaiheessa tulossa toinenkin pläjäys kuvia, mutta mun pitäis ehkä suunnata nyt takaisin fysiikan kirjojen pariin, ettei omatunto soimaa koko yötä, heido!

4 kommenttia:

  1. Niin ihana tuo sun ja Antin ja Pilvin kuva<3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha varmaa ensimmäinen onnistunu yhteiskuva ikinä :Dd kiitos ihana<3

      Poista
  2. Ihania mekkoja kaikilla ! :-) Ja upean näköistä meininkiä, ittellä olis ens vuonna tuo toivonmukaan edessä :')

    Ihanaa sunnuntaita ♥
    http://emmppu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tänäki vuonna ihan uskomattoman ihania mekkoja! Vitsit oon kateellinen kun pääset vielä tanssiin, tulee olemaan niin huikea päivä :) voi kiitos samoin! <3

      Poista