maanantai 20. helmikuuta 2012

Videopostaus


Haha :-DD Ehkä yks huonoimmista videoista mitä on koskaan nähty! Oon oikeesti tosi huono tekemään tällasia koska onnistun aina failaamaan enemmän tai vähemmän ja sit meen sekasi ja pitää alottaa alusta. Kuvasin yhteensä 17 videota ja jos osaisin nii tekisin niistä semmosen pilalle menneitä kohtauksia -videon mutta koska en osaa edes leikata näitä (en sattunu löytämään ensimmäistäkään helppoa ja yksinkertaista videonmuokkaus ohjelmaa) nii teen sen ehkä joskus myöhemmin :-D Lyhyesti selitettynä yhessä videossa heiluin aivan sairaan paljo enkä pysyny hetkeäkään paikallaan, toisessa taas jäädyin melkeen minuutiksi, jossaki taas rupesin sekoilemaan nii pahasti ettei siitä tullu yhen mitää!

Toivottavasti tää nyt edes jollekki vastas odotuksia, vaikka zoomasinki liian lähelle naamaa, heilun tässäki, loppua en osannu leikata ja selitän aika sekavasti :-D

28 kommenttia:

 1. oi ihana video! oot jotenkin niin reipas ja sulonen ku kokoajan selitys päällä :-D hui jännää tuutte jyväskylään, mä asun täällä! meette varmaa laajavuoreen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos :-D oi vähä siistiä, tuut sitte morostaan jos hoksaat jossai! ömm, en oikee tiiä ku se hotelli makso jo jonkuverran ja sillee ollaan vaan se pari päivää nii en usko sit että käytäis siellä mut pitää nyt vielä miettiä :-)

   Poista
  2. harmi vaa et oon just sillon hiihtoloman lapissa. :( niin siis juu tarkotin laajavuorella sitä kylpyläpaikkaa, meette varmaan kuitenki sinne rantasipi laajavuoreen, vai? :-D ne laskettelurinteet on siinä iha vieressä sitten :-) mut shoppailemassa kantsii ainaki käydä vaikkei jyväskylä mikään ostosparatiisi olekaan... ;-)

   Poista
  3. aaivan :( hahaha oho en tajunnu :DD joo tarkotin! joo nii ois tarkotuksena, ja veikkaan et se on mulle ainaki ihan tarpeeks iso shoppailu paratiisi ku tääl meijän pikkukaupungis on yks ainoo vaatekauppa :D

   Poista
  4. heheh no ehkä sitten! :D siitä kävelykadulta löytyy kätevästi kaikki ostoskeskukset ja kaupat ettei varmaankaan oo eksymisvaaraa ;-)

   Poista
 2. eikää, oot ihan älysöpö ja sika mukavan olonen! :) lisää vaan videoita, sua on tosi kiva katella! :)
  ja sitä vielä että mikä kamera sulla on?:)

  http://prettythings-oona.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos hirveen paljo! :-) kyllä kai näitä vois ruveta usemminki tekemään nii ei tulis aina sellasia perus teksti & kuva postauksia! Canonin eos 1100d :)

   Poista
  2. ootko kuvannu ton videonki sillä? Osaat vissii käyttää tot kameraa, koska mun kuvat on aina aika huonoja ku sillä ottelen, ja mulla on sama kamera =D höhöö

   Poista
  3. Joo on! No on mulla vielä aika paljo varaa opetella ton käyttöö, mut kannattaa vaa lukee niit ohjekirjoi ja semmosii kokeilla niilla Tv, Av, M ja P asetuksil ku sit ku niit oppii säätämään nii tulee paljo parempia ku automaateilla :)

   Poista
  4. joo, en käytä koskaa automaattia, yleisimmin tota P:tä. eikä mulla ole ohjekirjaakaan :(

   Poista
  5. nii justii, no netistäki löytyy aika hyvin kaikkia pikku vinkkejä tuoho kuvailuu jos vaan jaksaa katella :)

   Poista
 3. heei mitä tyhmiä selittelyjä oot kirjotellu ku just hyvä video ja ihana anni ♥ (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha :DD nauroin ihan hirveesti ku katoin niitä videoita ja mietin et minkä laitan tänne :D:D mutta kiitos paljo<3 (:

   Poista
 4. kiva postaus! :) hei teeppä kysymyspostaus ja vastaukset sitte videolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thäänks! (: voi ku kiva idea! en tiiä uskallanko videolla vastailla ku oon aika hyvä sönköttämään nii en tiiä saisko siitä mitään selvää mut ainaki voisin yrittää :D

   Poista
  2. no höps hyvin se mennee! :D

   Poista
  3. haha, voin mää ainaki kokeilla vastata videolla mut jos siitä ei tuu mitään nii laitan sit suosiolla tekstinä :D

   Poista
 5. Oi miten kiva video ! :> ♥

  VastaaPoista
 6. ääää annii oot niin ihana tässä!!! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi höpöhöpöö! mut kiitos hirmusti!♥ ü

   Poista
 7. tälleesti ja silleesti :DDDD kivsu video oli !:-9

  VastaaPoista