perjantai 10. helmikuuta 2012

Why can't we laugh, when it's all we have

Oon yrittäny opetella tekemään parempia kiharoita suoristusraudalla ja kyllä tää pikkuhiljaa alkaa sujua nopeemmin mutta hiuksethan siinä kärsii vaikka käyttäiski kaiken maailman mömmöjä. Tänää on ollu hirveen hyvä päivä, käytiin hypäreillä Miran kans salilla ja sen jälkeen oli enää parituntia kuvista. Onnistuin kotona nukahtaan pariksi tunniksi ja näin aivan sairasta unta :-D  En tajua mite alitajunnasta voi ees pöllähtää tollasia, jänskää!

NII! Ootan iha hirveen paljo 9 viikkoa, koska meen Annin kans Jyväskylään hotellikylpylään pariksi yöksi, ai että! Oon nähny sen viimeksi joululomalla nii super kiva nähä siellä sit kunnolla ja lillua altaassa ku muut istuu vielä viikon koulussa ♥

8 kommenttia:

 1. Millanen suoristusrauta sulla on? Aivan ihanat nuo kiharat!=) Ja oot kaunis♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. semmonen minisuoristus rauta! Sillä on muuten tosi hyvä mut sit ku se on nii pieni nii sillä pitää tehä nii vähäsen kerralla että meinaa aina turhaantua :-D höpsö sua, kiitos<3

   Poista
 2. voi vitsi oon kateellinen sun hiuksista ! :o ihanat <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi pipsa ei kannata olla, sulla on itellä aivan ihanat hiukset!! mut kiitoss <3

   Poista
 3. Sulla on kyl aivan ihanat hiukset, tykkään tosta väristäki tosi paljo! Tollanen kalenteri ois muuten kätevä, mistä oot ostanu ja paljoko maksoi?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minä haluaisin paljo paksummat ja pidemmät mutta kiitos hirveesti! :) Toi on ihan perus demi -kalenteri jonka vaan päälystin uusiks ja jotai alle 10e makso, musta ainaki kiva ku saa kirjoteltuu kaikki jutskat tonne ylös kannattaa ostaa! :)

   Poista
 4. Voi että, tää sun blogis on jotaki aivan käsittämättömän ihanaa! :>

  Tykkään ihan hiiirmusesti ♥

  disastermindd.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äää kiitoss!!♥ käyn tsekkailee sunki blogin! (:

   Poista