tiistai 28. helmikuuta 2012

With my favourite girl


Aivan ihana pikku hiihtoloma takana! Laitettiin kynsiä, tehtiin kasvonaamiot, lilluttiin kylpylässä, shoppailtiin, syötiin aivan sairaan paljo, katottiin leffoja, itkettiin, naurettiin, pelailtiin, höpöteltiin ja vietettiin laatuaikaa ku kerranki kerkes kunnolla nähä. Kiitos ihan hirveesti ♥ En jaksanut nuista ostoksista ottaa parempia kuvia mutta lyhyesti selitettynä löysin pinkin hupparin, farkut, farkkushortsit, punotun vyön ja pari toppia eikä mennyt edes kauheesti rahaa. Meinas olla vaikeuksia kävellä kaupasta toiseen ku ois löytyny vaikka ja mitä ihanaa mutta pysyin kumminki lujana! 

Huomenna pitäis jaksaa takas kouluun, ehkä sen opiskelu motivaationkin pitäis alkaa jo löytyä sillä matikan geometria kurssi yllätti ja sain siitä kympin ja tavotteena ois saada ens kurssin numero ainaki ysiksi. Nyt lähen tekee nuita parin päivän rästitehtäviä, heipsu :-)

Ja hei! Mitä tää on, melkeen kymmenen uutta lukiaa parin päivän sisällä o: welcome!

6 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia! tykkään noista shortseista mitkä ostit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljo! :) määki tykästyin niihin ja ku mulla on muutenki ainoostaan yhet farkkushortsit jotka on nii kauheet ettei niitä voi oikee käyttää nii oli pakko ostaa uudet :D

      Poista
  2. Aivan ihania kuvia jälleen! :)) ja nuo kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiitos!! (:(: haha me vähä innostuttiin lakkailemaan niitä :D

      Poista
  3. Ihanat nuo shortsit! Mistä ne on ostettu?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gina Tricotilta ja kiitos, itekki tykästyin nuhin :)

      Poista