sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

A beautiful melody when the night's so long

Tuommosia extemporee ideoita pitäs toteutta useemminki! Oli hauskaa mennä yöjunalla ja miettiä matkalla että mitä tekisin jos onnistuisin nukahtaan junaan ja heräisinki Helsingissä. En ois kyllä onnistunu varmaan nukahtaan vaikka oisin yrittänykki sillä olin liian mielissään siitä että pääsen lestille :-D Olin perillä vasta yhen aikaan yöllä joten eka ilta meni Vallun kans henkeviä höpötellessä ja revontulia ihailles.
  
Moa Lignell - When I Held Ya

Lauantai aamu otettiin ihan rennosti kattomalla the Voice of Finlandia, tekemällä suklaakakku (toki myös syömällä se), huomaamalla että koiran raatelema ruokapurkki toimii mainiosti desing tuikkuna, paukuttelemalla laatikkoa ja paapomalla kisuja. Sitte mentiin saliin iskemään pari kertaa lentopalloa ja sen jälkeen hengailtiin isolla porukalla. Oli ihana nähä taas kaikkia ihmisiä tuolta!♥ Illalla katottiin Hohto ja mua pelotti ihan sairaasti aluksi ku en ollu ikinä aikasemmin nähny sitä, mutta hienosti selvisin koko leffan loppuun asti huutamatta kertaakaan! Yöllä mentiin käveleen Riinan ja Vallun kans ja taivalla oli aivan sairaan kivat revontulet, ne meni semmosina aaltoina pitkin koko taivasta ja nähtiin yks hirmusen hieno tähdenlentoki. Tottakai tää johti syvällisiin avaruuskeskusteluihin ja sen sellasiin, oli aika hieno fiilis :-o  

Tää päivä on menny hirveen nopeesti sillä aamulla mentiin tekeen maailman isointa lumiukkoa josta tuliki puolimetriä korkea termiittikasa.. No, sentään koristeltiin sen pää asianmukasesti! Sen jälkeen vaan istuskeltiin auringossa, juotiin kokista ja syötiin susupaloja. Ihana kevät, tykkään susta :-) Nyt oon kuitenki jo kotona ja mun pitäs mennä tekeen lukiohommia ja siivoomaan mun huone, tästä tuli aika pitkä postaus paljolla kuvilla ja tekstillä mutta ehkä se ei haittaa!

2 kommenttia:

  1. olipa kiva juttu, mutta pakko antaa vähä kritiikkiäki. Elikkäs olis ollu kiva jos ois ollu enemmän kuvia ihmisistä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta ois oikeesti kiva laittaa enemmän kuvia ihmisistäki, mutta sitte ku tulee yleensä just semmosta kommenttia että "eii tommosia kuvia musta älä pliis laita niitä" nii en sitte vihti laittaa kauheesti kuvia /: Useimmiten laitan vaan sellasten ihmisten kuvia joitten kans pyörin useemmin tai jos oon kysyny luvan ja mulle on sanottu että joo voi laittaa. Toki tälläkertaa myös osittain vaikutti se et mulla ei ollu hirveesti kuvia, mutta yritän tsempata! :-)

      Poista