maanantai 19. maaliskuuta 2012

In my scarecrow dreams

Arlene Zelina - Moves Like Jagger (cover)
Kymmenen aamu oli mun pelastus, sillä vaikka nukuin kohtuu pitkät ja hyvät yöunet nii mua väsytti aivan hirveesti tänää koulussa, en tiiä miten ois selvinny jos ois ollu jo kasiksi.. Meillä oli liikassa uintia ja en muistanukkaa et kui kivoja koulu uinnit voi olla! Eka kuva onki otettu suoraan ku tulin sieltä freesinä kotiin ja oon siitä asti yrittäny väsätä läksyjä mut jotenki kummasti oon onnistunu tekemään kaikkea muuta paitsi niitä läksyjä :-D

Sain Sussulta tommosta Doven hoitoainetta testille, saa nähä auttaiskohan tuo mun kuivuneisiin hius parkoihin sen verran ettei näitä tarvis taas leikata kymmentä senttiä kerralla! Toinen juttu mitä lestillä tarttu mukaan on Nälkäpelin viimenen osa eli matkijanärhi, olin ehkä maailman ilosin ku Vallu lupas sen mulle lainaan. Nälkäpeleistä puheenollen, en millään malttais oottaa et pääsen kattomaan sen ekasta kirjasta tehdyn leffan. Odotukset ainaki on korkeella ku se kirja oli yks parhaista mitä oon lukenu! Nyt lähen kumminki kattomaan lenttiksen puulaakia ja sillai, kivsua viikkoa kaikki höpöt :-)

2 kommenttia:

  1. hei kerro sitte ihmeessä oliko tuosta apua, koska munki pitäs löytää joku tehoaine näille latvoille.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ainaki toivon että on koska en millään raaskis leikellä näitä ku haluun vaan kasvattaa! :D mut mie laitan jonkulaista juttua sitte ku oon kerenny jonkuaikaa käytää tuota et onko vaikuttanu mitenkää :)

      Poista