sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Palomies herätys ja kesäfiiliksiä

Mun viikonloppu on ollut rentouttavin pitkään aikaan! Lauantai päivä meni pihalla rusketusta hakemassa ja illalla menin Miran kans vahtimaan Juhon koiraa eli toisinsanottuna saunomaan, kattomaan leffaa, lihomaan ja parantamaan maailmaa. Tollaset rentoilu illat on välillä enemmän ku tarpeeseen!

Tänään oli ehkä oudoin herätys ikinä :-D Ekan kerran heräsin siihen ku palohälyttimet huusi täysillä, mutta sinnikkäästi sain vielä jatkettua uniani. Seuraavan kerran heräsin siihen, kun isi tuli mun huoneeseen ja ilmotti etten säikähä sitte ku meen alakertaan ja siellä on talo täynnä palomiehiä. Oli vähä outo fiilis köpötellä puoli unessa ulos ku oli kymmenen palomiestä kotona.. Meillä oli uunin piippu lakannut vetämästä savua ja koko alakerta oli täynnä savua, onneksi ei kuitenkaa mitää vakavampaa! Illalla mentiin reippaina tyttöinä Miran kans lukemaan fysiikkaa, jonka lukeminen kuitenki jäi astetta vähemmälle ku opeteltiin kärrynpyöriä (kamalaa katseltavaa kuvamateriaaleista päätellen..) leikittiin kameralla ja tehtiin kaikkea muuta paitsi sitä fysiikkaa. No, onneks siihen kerkee lukea vielä huomennaki :-)

8 kommenttia:

 1. Musta ois ainaki ihan mukava herätys noi palomiehet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha en määkää valita, oli vaan tosi hassua :Dd

   Poista
 2. aaa kesäkuvia, hienoja ! :) miten saat muuten noitten kuvien välin nuin pieneksi ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiiios! (: apua, jotain säätelin tuota html-koodia mutta mulla ei oo mitään muistikuvaa et mistä ja mitä o: jotain googletin ja selasin muitten blogeista jos ne oli tehny jotain postauksia nuista html jutuista ja sitte säätelin omia koodeja :D kokeilemalla löytää aika hyvin kuhan vaa muistaa aina esikatsella ekana ennen ku tallentaa :)

   Poista
 3. mau ootte ihania ♥ mutta joo ei oikeen taho tulla tuosta opiskeluista mitään noilla ilmoilla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi jenna on!<3 nojep, eikä meinaa tulla oikee muutenkaan :DD mikä motivaatio..

   Poista
 4. Ihanan kesäisiä kuvii ♥

  http://www.josku-neverstopdreaming.blogspot.com

  VastaaPoista