tiistai 29. toukokuuta 2012

The screams all sound the same

Unirytmin sekoittaminen näin koeviikolla ei tainnut olla viisasta. Koko päivän väsyttäny ihan hirveesti ja matikkaa pitäs saaha luettua, veikkaan että mun koe osaaminen jää aamun kertaustuntien varaan. Eilis yön vietin rattoisasti fysiikan parissa. Mikä siinä on ku kokeisiin ei innosta lukea päivällä, mutta saat illalla klo 23 kamalan morkkiksen lukemattomuudesta ja ryhdistäydyt lukemalla ja laskemalla fysiikkaa aamu kolmeen asti...

Meinasin jo vaipua masennuksen uumeniin koko lukiosta, mutta onneksi liikunnan ja kuviksen numerot pelasti mun mielentilan, jotenki nimittäin tuntuu ettei tältä koeviikolta voi muista aineista odottaa hyviä numeroita. No, onneksi oon keksiny hyviä verukkeita ettei vaan tarvis lukea, joten oon ahkerasti opetellu soittamaan kitaraa ja eilen innostuin kuvaamaan lähemmäs miljoona erilaista ilmettä, joita mun naamalla saa väänneltyä. Ei tullu kauheen kauniita kuvatuksia

4 kommenttia:

 1. siu hiukset on oikeesti iha yli-ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos hirmusesti! o: karua ku mää en ite tykkää näistä juuri yhtään, oon jokatoinen päivä leikkaamassa kaljuksi :Dd

   Poista
 2. Älä ole Anni rakas liian ankara itsellesi! Mikä sinun keskiarvo muuten on ollut? Uskon, että pärjäät koulussa hyvin ilman yölukemisiakin! Ja sitä paitsi asiat jäävät mieleen paremmin, kun nukkuu kunnon yöunet. Taitaa kesäloma tulla sinulle ja monelle muulle koulun puhki kuluttaneelle enemmän kuin tarpeeseen! Jaksamista ja tsemppiä loppuun koeviikkoon! Selvität ensin sen ja sitten nautit kesälomasta ilman minkäänlaista stressiä tai murhetta! Kyllä sitä kerkeää murehtia myöhemminkin ja kesän jälkeen pitäisi jaksaa taas ladatuin akuin uuteen kouluvuoteen!

  Voin antaa sinulle kullan arvoisen vinkin: Älä stressaa ja ota painetta turhasta! Niin minäkin olen tehnyt tänä kevään ja olen huomannut olevani paljon virkeämpi ja olen pystynyt nauttimaan elämästä enemmän, ottamaan kaiken irti!

  Toivottavasti sinäkin ymmärrät, että elämää ei kannata tuhlata säästellen! Käy toki koulusi kunnolla, siitä on sinulle varmasti hyötyä tulevaisuudessa, mutta muista ettei liika stressaaminen ainakaan auta asiaa! Ota siis itsellesi tavoite kesäksi olla huoleton ja nauttia jokaisesta hetkestä täysillä! Elät hetkessä!


  Oikein aurinkoista, rentouttavaa ja kaikin puolin ihanaa kesälomaa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos aivan hirmuhirmuhirmu paljo! Piristit mun iltaa aivan sairaasti :o No tällä hetkellä se on 8.56, en kyllä itekkään aina ymmärrä että miten niitä numeroita välillä tulee yllättävänki hyvin, useimmiten oon aina varautunu numerolla tai kahella huonompaan mutta sitte onki menny aina paremmin ku oottanu. Kivempi kuiteki yllättyä aina positiivisesti :D Enkä mää usein harrasta tollasia yölukemisia, tälläkertaa tuli vaan niin huono omatunto lukemattomuudesta ja oli se ehkä ihan hyvä että luki, ei ois lukematta tullu pärjättyä siinä kokeessa niin hyvin. Kesäloma tulee todellakin tarpeeseen, jos nyt ois vielä kuukausi niin voisin alkaa ruveta itkemään :D Jep, kesällä en kyllä laita ensimmäistäkään ajatusta lukiolle, ens syksynä sitte uudella motivaatolla!

   Mutta kiitos vielä tosi paljo, et uskokkaan kuinka sait nostettua mun mielialaa entisestään :) Stressaamattomuuten pitää vielä opetella, mutta eiköhän seki taito kehity pikkuhiljaa! Kesä on kuitenki rentoutumista varten ja aion todella ottaa siitä kaiken ilon irti! Kiitoskiitoskiitos, samoin sinulle, olet ihana! :)

   Poista