lauantai 30. kesäkuuta 2012

Parasta on nukkua pitkään ja herätä hiljaiseen taloon teekupin kanssa

Eilinen aamu oli töissä aika kamala: meinasin nukkua pommiin, mulle tuliki yllätys aamupalalainen, ruoat meinas loppua kesken 20 opettajan ilmestyessä aamupalalle ja reilu kolmen tunnun yöunilla meinasin joutua paniikkiin sillä pelkäsin pilanneeni kaiken ja jos en ois tiennyt pääseväni samana päivänä kotiin niin oisin purskahtanu itkuun. Kotiin tullessa maailma muuttu kuitenki kummasti paremmaksi paikaksi sillä olin saanut puolet palkasta. No, palkka tuli ja palkka meni sillä muiden yllytyksestä päätin tehä puoliksi extemporee ratkasun ja tilasin uuden puhelimen, hups :-D Jossain vaiheessa mun ois kuitenki pitäny laittaa uus puhelin, joten päätin tehä sen nyt ku en joudu konkurssiin siitä.

Jennan ja Epun kioskilla söin vohveleita ekan kerran sitte viime kesän jälkeen, jollon olin ite koko kuukauden lättykioskilla ja sillon sain niitä melkosen yliannostuksen. Anni ja Henna tuli pallotteleen meille mun kans, mutta koska hyttyset yritti syyä meitä elävältä nii nähtiin paremmaksi siirtyä sisätiloihin höpötteleen. Sain Annilta tollasen ylikivan pitkän ja hopeisen sydänkorun tuliaisiks, eikö oo ihana! Illalla näin vielä Miraaki ja katottiin The tree of life, joka kyllä vaikutti ensimmäisen puolen tunnin perusteella luontodokumentilta tai evoluutio kertomukselta. No, eipä se paljoa haitannu ku oli paljo kaloripitoisia ruokia ja höpöttelemisen aiheita riitti!

Tällähetkellä oon vielä kotona ja yritän epätoivosesti hommata kyytiä Kalajoelle, sillä mun pitäs olla sunnuntaina taas kello 7.00 töissä. Että jos joku täältäpäin oleva sattuu tietämään jonku joka ois menossa sinnepäin, nii ilmotelkaas :-)

6 kommenttia:

 1. toi on ruma muki :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielestä se on kiva ja se on tarpeeks iso :)

   Poista
 2. minkä puhelimen tilasit?(:

  VastaaPoista
 3. paljo makso ja mistä tilasit? ei vitsi kerro sitten mitä tykkäät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. telefinlandilta makso 384e jos tilas siihen kahen vuoden liittymäsopimuksen samalla :) eli ei mun mielestä mikään kallis koska siihen liittymäänki tuli 250min puhetta, 1000 txt ja koko netti ja se maksaa kahen vuoden ajan 20e kuussa :D joo todellaki kerrron! mulla vaan saattaa mennä aluksi vähä aikaa et opettelen sen käyttöö koska mulla on aina ollu vaan semmosia ihan peruspuhelimia :D

   Poista