perjantai 24. elokuuta 2012

Keep your head up, keep your heart strong

Tänään palattu takas koulunpenkille ja hyvä vaan, sillä musta oli tosi jees tehä välillä taas muutaki ku vaan makoilla. Kotona innostuin siivoilemaan ja samalla miettimään vähä että miten vois alkaa sisusteleen huonetta,  saa vaan nähä onnistunko ikinä toteuttamaan minkään näkösiä sisustussuunnitelmia :-D Mira ja Juho nappas mut mukaan Ylivieskaan ja löysin itelleni näytön suojakalvoja, onnistuin jopa laittaan semmosen paikalleen ilman ilmakuplia (olkaa ylpeitä musta). 
Ja hei! Multa on taas toivottu jonku verran videopostausta, nii aattelin kysellä että oisko jotain aiheita joista voisin höpötellä vai puhunko vaan siitä mitä keksin? :-) 

Today I went back to school and I really liked to be there again. At home I finally started to clean my room and at the same time I made some plans how I could decorate my room, I just don't know will I ever be able to put it into practice. I made a quick round in Ylivieska with Mira and Juho, but I only found some screen covers for my phone. Just a good thursday! 

8 kommenttia:

 1. i have 2 weeks left until school starts!
  these photos are cool.

  xo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh lucky you! i've alredy been there 2weeks but now i was ill couple days. thank you so much! xxx

   Poista
 2. Ihana blogi! Olis pari kysymystä:
  - Miten saa blogiin noi formspring ja bloglovin TEKSTIN? Mulla on jo bloglovinin sellanen kuvalinkki, mutta haluun tollasen tekstin.
  - Sitten kun sulla on toi youtuben biisi tollee ilman videoo vaan pelkästään toi 'palkki' niin miten sellasen saa? :-)

  riasown.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon! :)
   1) Nuo tekstit mää oon tehny ite oisko ollu photofiltrellä ja tallentanu kuviksi, sitte lisään sen tekstin kuvana tuohon sivuun ja laitan siihen että jos kuvaa klikkaa nii se vie linkkiin mihin haluaa
   2) Apua, mitenhän saan selitettyä tän :D noo, ekana ota kokonaan uus sivu ilman mitään tekstiä tai kuvia ja lisäät siihen VAAN sen videon youtubesta jonka haluat. Sitte meet siitä sivusta semmoseen ku "HTML" siinä melkeen alimmilla riveillä lukee että

   width="320" height="266"

   nii tuon width vaihdat esim 650 (se on sen palkin pituus) ja height vaihdat 25 mikä on korkeus nii siitä pitäs tulla tommonen mikä mullaki on.

   Toivottavasti näistä tajuaa edes jotain :Dd

   Poista
 3. tee kysymyspostaus ja vastaa sitten niihin kysymyksiin videolla? :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://comewithanni.blogspot.fi/2012/03/questions-and-answers.html mää oon tehny kysymyspostauksen joku puolivuotta sitte nii en ihan vielä ainakaa vihti tehä, mutta varmaa ens vuoden puolella ja voin ainaki harkita että jos vastaisin videolla! :)

   Poista
 4. Tee ostospostaus ,kysymyspostaus ja vaikka Huonepostaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon ostospostauksen teen joskus syyskussa sitte ku pääsen shoppailemaan! :) kysymyspostaus menee ens vuoden puolelle ja huonepostaus on tehty aika vasta http://comewithanni.blogspot.fi/2012/03/room-of-mine.html ja mun huone on melkeenpä täysin samanlainen vieläki nii teen sitte huonepostauksen ku tulee jotain isompaa muutosta huoneeseen, mutta hei kiiiitos ideoista! :)

   Poista