keskiviikko 22. elokuuta 2012

Some people feel the rain others just get wet

Kaikkien rakastamia iPhone kuvia, anteeksi mulla ei nyt oo muutakaan :-( Huomasitte varmaan ton edellisen postauksen jonka meijän pilvipienipehmoinen oli käyny mulle rustailemassa. Olihan se pieni järkytys ku näki mimmosia edustus kuvia se oli musta valinnu, mutta sain ainaki illan naurut ja tuli tännekki vähä vaihtelua postauksiin!

Oon nyt ollu pari päivää sairaana kotona, lämpöä ja nuhaa, eli en oo tehny oikeen mitään kummosempaa. Tilasin muutamat sali t-paidat ja hupparit netistä, saa nähä miten ne passaa mutta koska oli ilmaset toimituskulut ja palautus nii aattelin että kerrankos sitä. Musta on ollu kamalaa olla koko viikko vaan paikoillaan, tekis hirveesti mieli pomppia ja liikkua ja pelata, mutta ens viikolla sitte ettei tuu mitää jälkitauteja. Tänä viikonloppuna ois veneltsialaiset mutta mulla ei itellä oo vielä minkäänlaisia suunnitelmia. Toivottavasti kuitenki jotain kivaa keksis, onko teillä mitää pläänejä? :-) 

I've been ill last few days, so I don't have any better pictures or interesting text. I hate it when I have to just sit and relax, I really would like to go and jump and move and do sports and stuff like that, but luckily I'm better now so next week I can go how I like, jeij! Now I have couple days time to figure out what I'm going to do at the weekend, do you have any plans?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti