lauantai 22. joulukuuta 2012

Via iphone/instagram

1) Pikkusiskon kans lähössä häihin 2) Juustokakkua ja kahvia, omnom
3) Anni&Anni 4) Kidnappasin äitiltä söpön villapaita kynttilän
5) SNÖ (ja pakkanen..)
6) Kemian tunnin litku 7) Tutorointi on parasta ja tonttulakit
8) Uus ruokarakkaus! 9) Tuntsku, joka oliki oikeesti ihan hyvä ku vaan pääs alkuun
Puolet lukiosta suoritettu ja kahen viikon joululoma edessä! Suunnitelmissa ois mm. nukkua ja syyä, vaikka ihan kokonaan ei pystykkään lomaileen, sillä koeviikko jatkuu heti joululoman jälkeen ja mulla on tää kaks viikkoa nyt aika lukea enkun kirja ja tehä siitä analyysi.

Eilen tosiaan oli koulua melkeen 12h ja sen jälkeen oli maailman helpottunein olo. Illalla mentiin pienellä porukalla Miikulle ja Juholle höpötteleen ja kattoon leffaa, unohtamatta poikien fifan pelailun seuraamista.. :-D Nyt oon tehny joulusiivoukset sun muut ja illalla ois suunnitelmissa saaha tuo kolmannessa kuvassa näkyvä tyttö tänne yöks, jeee! Ekana kuitenki treenaileen taas vähä autolla ajamista, jospa sitä joululomalla kerkeis kokeilla valosaan aikaan samaa hommaa, sillä nyt oon ainoostaan kerenny ajamaan sillon ku on jo pimeetä. Enivei, hirmusen hyvää joulua kaikille ja koittakaa saaha metsästettyä jostaki se joulufiiliis! :-)

7 kommenttia:

 1. ei hyvää päivää!:) löysin sun yhden videopostauksen youtubesta, ja voi että ihastuin :) vaikutat ihan sairaan ihanalle ihmiselle! ja pakko on kyllä jäähä lukiaksi :-D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ää voi kiitos ihan hurjan paljo!! :))

   Poista
 2. voisitko tehdä sellasen postauksen missä kerrot sun jouluaatosta? mitä perinteitä on, mitä päivän aikana teet ja ruoista esim :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi oli hyvä idea! yritän saaha tehtyä sen jossain välissä tätä lomaa :)

   Poista
 3. Ollaanpa söpöjä! Hyväää joulua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ollaan! Ihanaaa miiku kiitos samoin ♥ ja nähäänpä jossain välissä lomaa :)

   Poista
  2. Jooo niin tehdään! :)

   Poista