maanantai 11. helmikuuta 2013

Ilmapalloja ja saippuakuplia

Käytiin viikonloppuna istumassa iltaa kaveriporukalla Miikun 18vee synttäreitten kunniaksi, puspus onnea muru.♥ Ilmapallot ja saippuakuplat oli aika kova sana, lahjaksi oltiin hommattu kaikenlaista sekavaa lasten 10snt pikkareista Robin vihkoon ja tottakai oltiin askarreltu superhieno kortti! 
Mulla on tää viikko ihan hirveen täynnä ja en oikeestaan tiiä ees että miksi, mutta mua jännittää ihan kamalasti vanhat. Nään painajaisia siitä että oon perjantaina oksennustaudissa tai että unohan jotain elämää tärkeempää  kotiin :-D
Hiihtolomalla mulla ois suunnitelmana lähtä Ylläkselle perheen ja serkun kans, mutta mulle tuli hammaslääkäriaika just sille viikolle ja viisaudenhampaita pitäs irrotella, nii saataa olla jääkö vaan suunnitelmaksi :-( Monilla kuulemma tulee siitä niin kipeeksi koko suu ettei voi mitään tehä ja mulla ei oo ikinä jouduttu puuduttamaan tai tekeen mitään radikaalimpaa suulle, nii saa nähä kuin turvonnut pikku possunnaama mulle sitte tulee. No, tässä asiassa on positiivinenki puoli! Mut meinattiin ekana lähettää kyseiseen operaation tän viikon keskiviikkona, eli just ennen vanhoja. Ehkä tyydyn tohon hiihtoloma vaihtoehtoon kuitenki mieluummin.

2 kommenttia:

  1. Aa kamala tuo meidän kuva:D Mut iso kiiitooos vielä, ootte ihania<3 pus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaha jep :Dd puspus sinä oot ihana!♥

      Poista