perjantai 8. helmikuuta 2013

She dreamed of paradise

Parit naamaräpsyt viime viikolta, jotka ei liity kyllä millään tavalla mihinkään sillä mulla oli oikeestikki asiaa! Wanhojen tansseihin on enää viikko ja mua jännittää hirmusti että miten ne menee, jatkojakaan en malttais millään oottaa! Mun huone on täys kaaos ja oon onnistunu tappamaan ainoan elävän kasvin mitä omistan, kaktuksen. En tiiä miten kaktuksen voi ees tappaa.. 

Tein tällä viikolla varmaan ensimmäisen oikeestikki mun lukion käyntiä helpottavan päätöksen, ku kävin kattelemassa eläinlääkiksen alkupistejuttuja ja höpöttelemässä opolle: en kirjotakkaan ruotsia, vaan yritän panostaa enemmän pitkään enkkuun. Oli hirveen helpottavaa tajuta että ei tarvikkaan kirjottaa 7 ainetta ja sain myös ens jaksoon vähäsen helpotusta ku ruotsin jäätyä pois jäi enää neljä kurssia. Hassua, että vasta nyt alkaa tajuta missä oikeesti voi pärjätä ja mitä jaksaa, sillä ku lukio alko olin ihan varma että kirjotan seitsemän ainetta ja luulin vielä pystyväni panostaan kaikkeen. Laiska mikä laiska, mut mulle on satakertaa helpompi panostaa vaan yhteen kieleen sillä en oo niissä niin hirveen lahjakas. 

Toinen juttu...
Muistatteko videopostauksen jossa selitin pääseväni mahdollisesti Portugaliin? No, se paikka ei toteutunut mutta nyt tuli tieto että mua oltais laittamassa Sloveniaan! Oon ihan hirveen innoissani koska sinnekki pääsee vaan kaks suomesta ja saatiin jo tietää millon mennään ja mimmonen leiri on yms. Eli näillä tiedoilla olisin Sloveniassa 12-29.7 ja siitä viikko on isäntäperheessä josta ei ollut vielä varmistusta ja 10 päivää leirillä muiden vaihtareiden kanssa. Teemana leirillä oli mm. urheilu, nähtävyydet ja yhteishenki, ette voi uskoo kuinka innoissani oon! Mua ei oikeestaan ees haittaa etten päässytkään Portugaliin, sillä oon perheen kans päässyt käymään aika monessa rantakohteessa ja mitä oon Sloveniasta kuullut, niin se on kuulemma tosi kaunis paikka. Onko jollaki kokemuksia Sloveniasta tai slovenialaisista? Musta ois nimittäin enemmän ku kiva kuulla jotain lisäinfoa tuosta paikasta :-)

Pikku infopläjäys, pitäkää superkiva viikonloppu ihanat!!

8 kommenttia:

 1. oot tosi kaunis! =)

  http://nniiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. kenen kaa seurustelet??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha varmaan viides postaus peräkkäin ku kysyt tätä :D on oikeesti vähä hassua et jos sua kiinnostaa nuin hirveesti kenen kans seurustelen, niin mikset kysy fb tai suoraan, koska en usko että ketään täysin tuntematonta kiinnostais nuin kamalasti kenen kans seurustelen? ei siinä, en seurustele mitenkään salaisesti ja mun perhe ja kaverit ja kaikki jotka on nähny niin tietää, mutta en siltikään haluais ihan kaikkea mun elämästä heti selittää blogin puolelle :) kyllä mää ihan mieluusti voin kertoa, kuhan vaan kysyisit suoraan tai edes nimellisenä.

   Poista
 3. ooi näyttää iha sairaan ihanilta noi slovenia kuvat ! plus kaunis anni ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi niimpä mää rakastuin heti nuitten kuvien perusteella! kuitenki joudun johonki slovenia slummiin keskelle ei mitään.. :Dd ja voi kiitos hanna, sinä oot! :)

   Poista
 4. Miks oot noin kaunis?!<3

  VastaaPoista