tiistai 19. helmikuuta 2013

Omatanssi

Hyi miten vaikeeta voi olla maailman yksinkertasinki videon muokkaus ku on tällanen super amatööri asialla, mutta niin vaan saatiin meijänki omatanssi leikattua ja laitettua levitykseen! Enjoyyyy :-)

PLUS SUPER ISO KIITOS KAIKILLE KUVAAJILLE!!

8 kommenttia:

  1. siis onks teijän lukiossa joku kymmenen ihmistä?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaha melkeenpä joo :Dd tää on aika pikkunen paikka ja pikkunen lukio, oisko alle 160 opiskelijaa? :D

      Poista
  2. oi vähän ihana toi alku! ton tytön mekko kimaltaa tollee ihanasti :) meiän tansseissa oli vaan kaikki perustanssit, mut ois ollu kyllä kiva tehä oma tanssiki!

    ps. tykkään hirveesti sun kampauksesta, suunnittelitko sen ite? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi määki tykkäsin siitä ja oli kiva ku saatiin siihen tuo spottivalo tollai :) kannattaa ehottaa ens vuoden tanssijoille että tekee, tuota oli hauska suunnitella! no määä yritin suunnitella ite, mutta se oli kyllä aika erilainen ku tuo. kiharat halusin ja toiselle sivulle, mut se parturi laitto niihin tollasia koristeita ja kiehkuroita,tykkäsin kyllä tuostaki ja kiitos paljon! :)

      Poista
  3. Toi omatanssi oli aivan sairaan huippu!! Ja sanon vielä kerran, olit Anni ihan täydellinen ♥ oot kyllä muutenkin, mutta Wanhoisa olit vieläki täydellisempi jos voi olla :')



    portaat-kohti-taivasta.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha oli kamalat paineet tehä sitä ku viime vuotisilla oli nii hyvä :Dd voi oona oot ihana, kiiiitos paljon!♥

      Poista
  4. haha, meilläkin oli tarkotuksena olla oma tanssi, mut sitten kun oli enää viikko tansseihin ja se oli kuulemma vielä vaiheessa, niin todettiin että ehkäpä jätetään kuitenkin suosiolla pois :D

    mut meni kauheen nopsaan tanssit ohi, kun ottaa huomioon että niitä ootti ja niitä varten panosti niin paljon :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi ei pikkusen harmi!! :D no sanoppa muuta, koko päivä meni niii hirmusen äkkiä että tuntu tosi hassulta sen jälkee et kaikki odotus ja varmaa ala-asteelta asti mietitty prinsessapäivä oli sitte sekunnissa vaan ohi :o

      Poista