keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Lukioon turhautumista ja puhelimen syövereistä

Oikeestikki aika oksettavaa, että me opiskellaan koko lukio pelkkiä yo-kokeita varten, joita me tarvitaan vaan ja ainoostaan jatko-opiskelupaikan hakemista varten.. Ja millään kurssinumeroilla ei oo mitään väliä, niillä saa oikeestaan vaan huijattua itteensä ku luulee osaavansa ysin arvosesti ja sitte iskeeki todellisuus. Anyways, perjantaina oli maailman helpottunein fiilis ku syksyn viimenen yo oli ohi. Illalla mentiin viettään isolla porukalla Janitan ja Venlan 18v synttäreitä - paras tapa nollata ja oli varmasti tän lukuvuoden hauskin ilta ihanien ihmisten kans :-)
Nyt onki ollu aika ankee paluu arkeen, sillä mun viime jakso oli tosi helppo ja nyt se on täynnä. En ees muista millon oisin viimeksi ollu täyden päivän koulussa 8-16, joten veikkaan että parin viikon päästä tuleva syysloma on todellaki tarpeeseen. Onneksi kuitenki ennen sitäki on kaikkea kivaa, sillä ens viikonlopuksi mennään Savitaipaleelle, sitten on koulun reissu ydinvoimalaan sekä yölukio, eli ehkä tää ei ookkaan nii paha, kuhan vaan sais asenteen kohilleen.. 

4 kommenttia:

 1. Savitaipaleelle? Sinne asti! Asun nimittäin ite aika lähellä sitä paikkaa.Mitäs siellä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Lähetään viikonlopuksi poikakaverin äitille :)

   Poista
 2. miten meni kirjotukset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no oishan nuo voinu paremminki mennä, olin aika pettyny vaikka oma vikahan se oli, mutta onneks voi käydä uusimassa molemmat :)

   Poista