keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

OLOHUONE X 7

Eihän täällä oo tullutkaan asuttua kuin reilu puoli vuotta, mutta vihdoin ja viimein sain nämä alulle! Eli kämppäpostauksia tiedossa (jossain vaiheessa..) vielä ainakin pari, ensimmäisenä esittelyyn pääsee meidän olohuone. Meillähän kävi kohtalaisen hyvä tuuri kun vuokrattiin kyseinen asunto, sillä saatiin tämä melkein täysin kalustettuna - sohva, sohvapöytä ja telkkaritaso on ainoita jotka ollaan jouduttu omasta pussista ostamaan.

Kello on kohta kahdeksan ja oon ollut hereillä jo huikeat kolme ja puoli tuntia! Kävin saattamassa pikavisiitille tulleen Emman bussipysäkille ja loppuajan oon lähinnä vaan nauttinut varmaan ensimmäisestä oikeasti rauhallisesta arkiaamusta ikinä. Tosin taidan kaikesta ajasta huolimatta joutua taas juoksemaan junaan, että kerkeän nakata avaimet Miralle ja Juholle ennen kouluun syöksymistä. Nyt pikaihmistäytyminen ja siitä menoksi, superia päivää :-)

10 kommenttia:

 1. Siis mää tykkään oikiasti nii sikana tuosta teiä kämpästä *sydänsilmäemoji* määki haluan tuommosen sit ku muutan! Ja toinen juttu mitä haluan on tulla käymään teil mahd pian 8))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana sua, kiitos <3 JOO! määki haluan sut tänne nii pian ku mahollista!!!

   Poista
 2. vellu on peiton alla tossa tokavikassa kuvassa!! :--D hohoo vihdoin sait tän tehtyä, on se vaan ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo se yritti epätoivosesti vältellä kameraa :Dd nojep, mikä aikaansaamattomuus muka.. kiitos hassu <3

   Poista
 3. Hitsit ku teijän kämppä on rakkaus!! (Varsinki ku en oo sielä sotkemasa ja syömäsä)
  -Pilvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heei kuule saisit kyllä taas tulla vähä sotkemaan ja syömään sinne!!

   Poista
 4. Mistä tuo ihana pallolamppusarja on peräisin? :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, en kyllä osaa sanoa ku ollaan ne saatu lahjaksi, mutta merkki on happy lights :) luultavasti jostakin nettikaupasta vois löytyä!

   Poista