perjantai 24. huhtikuuta 2015

Springvibes

Huhtikuu on sujahanut kohta ohi ja voi miten paljon kaikkea kivaa siihen onkaan mahtunut! Miran ja Juho kävivät visitoimassa, eikä Helsingin kevät näyttänyt parastaan tuulenpuuskillaan räntäsateillaan. Poikien viettäessä laatuaikaa pleikkarin kanssa toteutettiin tuon kauniimman kyläilijän kanssa piknikkiä lukuunottamatta kaikki mitä oltiin suunniteltukin - käytiin tekemässä löytöjä kaapelin kirpparilla (ja jonottamassa kuin ois isommillekkin festareille oltu menossa), juoruiltiin minkä keretiin, hörpittiin muutama lasi viiniä, shoppailtiin hyödyllisyyksiä ja pääsin jopa ennenaikasille synttäri-burger-treffeille! 

Meikkiksen virallisia parikymppisiä juhlittiin aika rennoissa merkeissä. Aamupalat tuli sänkyyn, sain napattua Vellun mulle lenkkiseuraksi ja illaksi suunnattiin vielä Espooseen kokkailemaan ja tuhoamaan yli sataa sushi rullaa, voiko muuta toivoakkaan? 

Muuten meno on ollut aika tavanomaista kirjastossa istuskelua, onneksi mulla on niin paljon kohtalontovereita pääsykoeasiassa, en varmasti saisi pidettyä mielenterveyttä kunnossa jos kaikki muut olisivat jo sisäänpääsyurakkansa tehneet. Ensi viikonloppuna tulee pienen pieni väliloma lukemiseen kun työt alkavat kunnolla ja mennään porukoiden kanssa käymään päiväreissu Virossa, jeejee!

2 kommenttia:

 1. Tosi nättejä kuvia, osaisinpa minäkin! :)

  http://minunvalokuvia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ja siitä vaan kuvia napsimaan, äkkiä kehittyy! :)

   Poista