maanantai 20. helmikuuta 2012

I saw the light dance on your face


Omnom<3

Mistä on hyvät vapaa päivät tehty? Laskiaispulla & kermavaahto kaakao aamupalasta, super hyvästä pirtelöstä, suklaasta, aristokateista, hyvästä seurasta, muutamasta matikan tehtävästä, tortilloista, pitkästä kävelylenkistä koiran kans..

Eli siis tänään ollu hirmu hyvä päivä, kuvista voitte nähäkki että ainaki on tullu syötyä ihan mukavasti :-D En jaksa tän pidempiä kirjotella, lähen vielä vähä kertaileen tuohon huomiseen kokeeseen. Heipsu!

8 kommenttia:

  1. aaaa mitä ihania lastenleffoja ♥ en ees muistanu Bernard & Biancaa enää!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi niimpä<3 haha, aivan ihana leffa pitää seki kattoo joku päivä porukal! :DD

      Poista
  2. kivoja kuvia taas! :) ja naminami näyttää ihanalta tuo kermavaahtokaakao!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! ((: voi nii se oliki, olin vaa tyhmä ja join sitä heti ku heräsin nii tuli vähä pahaolo mut oli se sen arvosta :D

      Poista
  3. Oiii, tommoset herkkukuvat saa nii veden kielelle! Itekki on tullu noita laskiaispullia syötyä iha kunnialla ja suklaatakin meni pari levyä viikonloppuna, mutta mutta eihän se herkuttelu syntiä ole ja siitä vaan tulee niiiiin hyvä mieli että! Ja tää sun blogi on aivan tosi ihana ja jaksat ottaa tommosia ihania kuvia ja ne on muutenki tosi monipuolisia! Tykkään aivan hirmusti ja tää on varmaan yks päivän piristys ku saan lukea tätä!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niimpä! syöminen on mun harrastus (8 Voi että, kiitos aivan sairaan paljo, tää piristi mun iltaa ihan hirveesti!! :))

      Poista
  4. Mä oon täs paripäivää jo seuraillu sun blogia, ja se on tosi kaunis :D Sinäkin olet tosi nätti ja taitava ottamaan nuita kuvia :3 Voisi siis sanoa suoraan että ... Rakastan sun blogia! :D

    VastaaPoista